Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je prirodno

Zagrebačka influencerica bujnih oblina tvrdi kako nikad ništa nije operirala

Claudia Riviera
Foto: Instagram
1/8
06.05.2021.
u 15:05

- Kad sam bila mlađa, imala sam vjerojatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakve naznake grudi, kazala je za Daily Star i dodala  da je nekad imala košarice C, što smatra malenim za svoj oblik tijela.

Claudia Rivier 25-godišnja je influencerica iz Zagreba, koju na Instagramu prati 283 tisuća ljudi, a pozornost svjetskih medija privukla je tvrdnjom kako su njene obline, pa tako i bujne grudi - prirodne.

- Kad sam bila mlađa, imala sam vjerojatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakve naznake grudi, kazala je za Daily Star i dodala  da je nekad imala košarice C, što smatra malenim za svoj oblik tijela.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Nisam još bila na nikakvom zahvatu, no razmišljam o ugradnji implatata u grudi. Svaki put kad smršavim, gubim dio grudi. Ako ikad smršavim, sigurno ću operirati grudi, kazala je influencerica i priznala da je jedino stavila filere u grudi.  Claudia je rekla i kako je obožavatelji prose svakodnevno.

- To je jako slatko. Volim i cijenim svakog svog pratitelja i kada vidim njihov komentar ili poruku, to zagrije moje srce. Dnevno dobijem i 100 video poziva od obožavatelja. No, uvijek zatamne ekran i šute, kaže Claudia koja ima gotovo 37 tisuća pretplatnika na stranici za odrasle Onlyfans, a pretplatu naplaćuje 30 kuna. Ipak, nije željela reći koliko mjesečno zarađuje.

- Uvijek naporno radim i dajem 110 posto od sebe u tome i to mi se vraća, zaključila je Rivier. 

VIDEO: Zagrepčanku Mirtu prati 5 milijuna ljudi, a njene transformacije su fantastične

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TE
texas
20:18 06.05.2021.

Jel ova stvarno postoji????

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
15:09 06.05.2021.

Zagrebačka influencerica bujnih oblina tvrdi kako nikad ništa nije operirala uz thompsonovu muziku nego izkljućivo uz stihove Bajage i Đorđe Balaševića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije