Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia winter music festival

Zagreb u 2017. vodi postava DJ-a 'teška' milijun eura

Najveće ime je Armin van Buuren
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.11.2016.
u 20:42

Početkom siječnja zabavljat ćemo se i uz gaming turnire, a Hearthstone dovodi u Arenu neke od najboljih svjetskih igrača

Već je 10.000 stranih gostiju potvrdilo dolazak na Croatia Winter Music Festival. Zadovoljni smo jer je među njima i 700 gostiju iz Azije – rekao je Nikola Bušljeta, direktor manifestacije, na današnjoj konferenciji za novinare kojom je i službeno najavljen veliki novogodišnji tulum u Areni. Riječ je, dodao je, o turističkom događaju koji se zasniva na nastupima najboljih DJ-a koje se može dobiti u tom terminu.

Armin van Buuren nastupat će u novogodišnjoj noći samo u Zagrebu i nigdje drugdje. Cijeli line up za festival stoji nas milijun eura – kazao je Bušljeta.

Novi profil gostiju

Tedi Lušetić, zamjenik pročelnika zagrebačkog Ureda za obrazovanje, kulturu i sport, rekao je kako je Grad s Turističkom zajednicom sudjelovao u troškovima organizacije i usluga s tri milijuna kuna.

– Prepoznali smo u Croatia Winter Music Festivalu sadržaj koji dosad nismo imali, a koji bi mogao privući sasvim novi profil gostiju. Mislimo da će se uloženi novac vratiti kroz hotelske kapacitete i usluge – istaknuo je Lušetić. Napomenuo je i kako se o festivalu pregovaralo dvije godine, a trebala bi biti riječ o dugoročnom aranžmanu.

Croatia Winter Music Festival ima šansu postati redovitim događajem. Partneri iz Ultre podržali su nas u ovom projektu koji Zagrebu dovodi line up DJ-a koji je rijetkost u Europi – rekao je Bušljeta.

Nakon novogodišnjeg dočeka Zagreb 360° New Year’s Eve s Arminom van Buurenom, Sander van Doornom, Julian Jordanom, MOTijem, David Gravellom i Juicy M-om slijedi još šest partyja od 1. do 6. siječnja pod imenima Replay, Heart, Laundry, Enter Zagreb party presents Wrong Crowd, Tylt i Giraffe Warehouse Project. Zagreb će tako ugostiti brojne vrhunske DJ-e i neke čije vrijeme tek dolazi, kao što su R3hab, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals...

Karte od 100 do 2000 kn

U ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja, na rasporedu je Zagreb Gaming Arena u sklopu koje će se održati turniri u igrama League of Legends, FIFA i Overwatch. Poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone, koji u Zagreb dovodi neke od najboljih svjetskih igrača. Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene su za Zagreb 360° New Year’s Eve od 100 kuna za 3. kat dvorane do 2000 kn za VIP zonu. 

>> Ovo će biti doček Nove godine u Zagrebu o kojem ćete pričati još godinama

Komentara 15

AI
AirMax2
20:59 28.11.2016.

Zanimljivo da ste sa naslovnice maknuli vijest o pucnjavi u Ohiu kad se potvrdilo da se radi o "izbjeglici" iz Somalije.

DU
Deleted user
22:01 28.11.2016.

Tako ce mladi Zagrebcanci jos vise potumplaviti.

PL
ploter29
07:57 29.11.2016.

"Armin van Buuren nastupat će u novogodišnjoj noći samo u Zagrebu i nigdje drugdje." inače je specifično iza ljude da se znaju nalaziti na više mjesta u isto vrijeme, ali ovaj put je van Buuren odličio ipak ostati na samo jednom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije