Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Zagonetni Mijo djevojke odveo na seksi snimanje

Foto: Promo
1/4
02.10.2019.
u 14:35

Pozvao je Barbaru, Mihaelu, Silviju, Nikolinu i Nušu na grupni spoj, a djevojke su se počele otimati za njega.

Nakon stresne ceremonije ruža Mijo je odlučio da je stiglo vrijeme za zabavu i opuštanje pa je curama najavio da spakiraju kofere jer kreću u južnije krajeve!

Nakon dolaska na Vis djevojke su očekivale da će ih Gospodin Savršeni svaki tren iznenaditi pismom, što se i dogodilo. Zagonetni Mijo pozvao je Barbaru, Mihaelu, Silviju, Nikolinu i Nušu na grupni spoj, a ondje ih je dočekalo još jedno iznenađenje! Gospodin Savršeni pripremio je snimanje u izazovnim pozama.

Foto: Arena Hospitality Group

Djevojke su se počele otimati za Miju kada su ga ugledale u seksi donjim gaćicama! Pipkanja, poljupci i ljubomorni pogledi bit će neizostavni dio današnje napete epizode koja gledatelje očekuje u poznatom terminu od 20 sati.

Podsjetimo, u jučerašnjoj epizodi razgovor nasamo s astrologinjom dobile su Nikolina i Anita, a objema im je savjetovala da se jače bore za Miju. - Njega treba baš osvojiti - rekla je astrologinja Nikolini. U to su vrijeme Andrea i Mijo dobili svoj crtež i komentirali kako je Andrea bolje opisala Miju nego on nju. - Primijetio sam da je Andrea promijenila ploču, samo mi je teško vjerovati da se netko promijenio preko noći - rekao je.

Ružu je čekalo šest djevojaka, a prva ju je dobila Nuša. Uslijedile su Nikolina, Barbara i Anita, a ostale su još čekati Emily i Andrea, koja je iznenada prekinula ceremoniju da bi nešto rekla.

Foto: Arena Hospitality Group

- Htjela bih da moju ružu daš Emily - rekla je i nastavila pričati kako će se i dalje boriti za sebe, pravdu, ljubav i da će uvijek pomagati drugim ljudima. - Hvala ti na iskrenosti - rekao joj je Mijo i kad je otišla, rekao - Emily, ova je ruža ionako pripadala tebi.

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
16:52 02.10.2019.

Djevojke drage,ispadate jadnice zbog niskih morala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije