Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva drama

Zadruga: Kći zatrudnjela s maminim dečkom, mama ju pokušala podvoditi

Foto: Screenshot/Kolaž
1/6
01.05.2019.
u 10:05

Bizarno, bizarnije, srpski reality show Zadruga. Otprlike bi se tako dala opisati situacija koja je isplivala na površinu u emisiji 'Zadruga'.

Prašina se ne sliježe i još dugo neće, sve dok je srpskih realityja. To je jednostavno zaključak nakon svih afera u šokantnim 'Parovima' kojem dobro konkurira reality show 'Zadruga' po razini bizarnog i nepoćudnog.

Naime, to je show koji traje otprilike devet mjeseci i u njemu su sudjelovale čak maloljetne osobe. Svakidašnji prizori svađa, tučnjava i spolnih odnosa postali su uobičajeni repertoar za gledatelje, a pomicanje granica bio je trenutak kad je u emisiju ušla tek rođena beba. Ipak, u centru priče su trenutno Aleksandra Subotić (22), koja se vratila u show nakon što je diskvalificirana zbog fizičkog nasilja. Vratila se u kuću nakon što ju je njezin zaručnik David Dragojević (30) prevario sa Sorajinom najboljom prijateljicom Anom Korać (25).

Cijela situacija je još čudnija s obzirom da su u kući i Aleksandrini roditelji, Ljuba Pantović i  Karađorđe Subotić. Njihov život ne mogu popratiti ni najvjerniji fanovi, a kako prenose srpski mediji Aleksandra je punila novinske stupce još dok je bila maloljetna. Prije nego što je njezina majka Ljuba otišla u 'Farmu' ostavila ju je kod tadašnjeg dečka Aleksandra Čabarkape, kojeg srpska javnost poznaje kao optuženog za iznude, razbojništva, palež i nedozvoljeno nošenje oružja. Ljuba je pak svoju kći pokušala podvoditi, ali nije uspjela, ispričala je za tamošnje medije Aleksandra.

Po izlasku iz emisije, Ljubav je saznala da joj je maloljetna kći trudna i to - ni više ni manje, nego s njezinim dečkom.

Aleksandrin otac u realityju je objasnio kako je Čabarkapa imao spolne odnose s njegovom kćeri i bivšom ženom kako bi mu se osvetio zbog neriješenih 'poslova na ulici'. Srpski mediji pisali su kako je Aleksandar pokušao ubiti Karađorđu postavivši mu eksploziv ispod auta.

Inače, Aleksandar jer oženjen i sa suprugom ima četvero djece, a Aleksandrino dijete nikada nije priznao.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 14

JU
junkerovkaputzapovlačenje
15:11 01.05.2019.

je li ove članke osobno piše župnik iz bosanske posavine?izgleda da ga je zarazila ta ,,naprednost,, s istoka pa nam ju večernji svaki dan servira.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:15 01.05.2019.

Pa to oni od vremena kada su davali djevojke na prvu noc turskim gazdama nije neki problem. Sta ima veze. Keva, cale, kcer...

DU
Deleted user
12:24 01.05.2019.

To su "vijesti" iz vašeg centra svijeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije