Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na HBO-u

Zadnja sezona serije 'Igra prijestolja' malo će kasniti!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
28.08.2018.
u 13:12

Prva epizoda trebala se emitirati negdje u travnju, odnosno u prvoj polovici 2019., ali čini se da se to ipak neće dogoditi

Dok vjerni obožavatelji s neizvjesnošću iščekuju posljednju sezonu hit-serije “Igra prijestolja“, iz HBO-a stiže vijest da će se možda ipak morati malo dulje strpjeti.

Naime, isprva je rečeno da će se serija nastaviti emitirati u travnju 2019. godine, odnosno Casey Bloys s HBO-a najavio je da će to biti u prvoj polovici sljedeće godine, ali predstavnik HBO-a tvrdi da datum emitiranja nije još određen.

– Ne želim govoriti o tome što se može očekivati, ali posljednja sezona zaista je dobra – rekao je Bloys.

Ako producenti serije žele da ona bude nominirana za nagradu Emmy, morat će je početi emitirati prije kraja svibnja. Naime, da bi ušle u konkurenciju, serije se moraju prikazivati između 31. svibnja i 1. lipnja. Nakon što je serija prošle godine zaradila čak 22 nominacije, pretpostavlja se da će HBO imati sličan plan i za ovu godinu. Prošlo je gotovo godina dana otkad smo gledali posljednju epizodu prethodne sezone, ali popularna kabelska mreža odlučila je počastiti gledatelje kratkim videom od minute i pol kojim pokušava prikazati najveće hitove na svom programu. Tako u jednoj sceni možemo vidjeti Jona Snowa i Sansu Stark u zagrljaju i tako vidjeti prvu scenu iz nove sezone.

Glumica Emilia Clarke, poznatija u seriji kao Daenerys Targaryen, nedavno je rekla da kraj serije neće zadovoljiti baš svakoga. Za Herald Sun rekla je da će ljudi vrištati i reći: “Ovo je točno ono što smo htjeli!” Osim toga, HBO ima novu poslasticu za svoje vjerne gledatelje. Kako su najavili, uoči nove sezone u prodaju će pustiti pivo u čast najdražem liku Jonu Snowu. Pivo će se zvati “Kralj na Sjeveru”. Kako je ranije otkrila oblikovateljica zvuka Paula Fairfield, zvukovi ledenog zmaja Viseriona zapravo su zvukovi koje su proizveli pijani obožavatelji. Možda će im upravo novo pivo pomoći u snimanju novih.

– Nadamo se da će pivo potaknuti gledatelje da nazdrave u ime Kralja na Sjeveru i tako se pozdraviti od serije – rekli su iz HBO-a.

VIDEO Ove turske serije su bile najgledanije kod nas

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije