Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije pazio

Zabrinuto lice Davida Beckhama nakon što ga je kaznio sud u Londonu

Foto: PA/Pixsell
1/3
09.05.2019.
u 18:35

Bivšem nogometašu oduzeta je vozačka dozvola na šest mjeseci jer je u vožnji telefonirao na mobitel.

Londonski sud je u četvrtak kaznio Davida Beckhama oduzimanjem vozačke dozvole na šest mjeseci zbog korištenja mobitela tijekom vožnje.

Bivši kapetan engleske reprezentacije (44), priznao je na sudu u ožujku da se to dogodilo u studenome prošle godine, što je vidio jedan svjedok.

Već u siječnju Beckham je bio optužen zbog prebrze vožnje od 90 km/h u području gdje je brzina ograničena na 65 km/h u zapadnom dijelu Londona. I tada je priznao krivnju, ali je izbjegao presudu zbog proceduralnog propusta.

U tom predmetu ga je branio američki odvjetnik Nick Freeman, koji je 1999. pomogao Beckahmu u poništenju osmomjesečnog oduzimanja vozačke dozvole, kada je tvrdio da je nogometaš pokušavao pobjeći od paparazza.

Pogledajte zabrinuto lice Davida Beckhama nakon što je čuo da mu je oduzeta vozačka

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Grunf
Grunf
19:03 09.05.2019.

da je bio u RH na sudu još bi njemu sud platio

FM
fmihoci1
22:59 09.05.2019.

... tako je to, za toliko standardno mobiteliranje u automobilu - u londonu i na uk sudu === a ovako u hrvatskoj: ... nalet saborskog zastupnika automobilom na djevojčicu, na pješačkom prijelazu jest $$$$ prometni prekršaj za 500.- kn kazne ::: ____ pa se vi bavite povećanjem prometne cestovne sigurnosti u hrvatskoj ____ ???? a tek dvostruki ubojica za volanom "iz obitelji prihvatljiva društvena ponašanja", tj. takvog ponašanja koje ubija, čak na pješačkom hodniku, tuđu djecu ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije