Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIRKA U SPLITU

Zabrinuta Severina upozorila fanove prije večerašnjeg koncerta

Foto: Instagram
1/5
11.07.2020.
u 15:56

- Ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabaviti. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za 'novo normalno'. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu naše 'novo normalno'. Zato vas sve molim budimo odgovorni - napisala je Severina

Severina večeras nastupa u Splitu nakon dugo vremena i tome se posebno veseli. Koncert je najavila na Instagramu, a fanovima je poslala upozorenje da posebno moraju paziti na epidemiološke mjere. premda se koncert održava na otvorenom. 

1/9

- Ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabaviti. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za 'novo normalno'. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu naše 'novo normalno'. Zato vas sve molim budimo odgovorni - napisala je Severina pokraj fotografije. 

Foto: Instagram screenshot

- Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obavezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama - napisala je pjevačica. 

Inače, Severina je energiju za nastup prikupljala u Istri, u kući prijateljice Ive Radić. Pjevačica je jučer na Instagramu objavila fotografiju ispred te kuće, koju je nazvala kuća ljubavi. 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Majkomoja
16:21 11.07.2020.

Zabraniti odmah!!!

SL
slatix
16:54 11.07.2020.

Jel moguće da će koncert dozvoliti da Severina ne bankrotira.

5S
505.scrtom
18:19 11.07.2020.

treba joj opet novaca nakon što je sve spiskala umjesto da je štedjela za ovakve lošije dane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije