Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila obožavatelje

Za nju nema zime! Zanosna TV voditeljica pozirala potpuno gola u snijegu

Foto: Instagram
1/7
11.01.2021.
u 17:16

- Svi zanijemimo i promatramo koliko je snijeg dragocjen, ali također je vrlo lijepo i važno pogledati unutar sebe - napisala je voditeljica uz fotografiju u popularnoj joga pozi.

Španjolsku je proteklih dana okovao snijeg pa su brojni Španjolci iskoristili priliku za fotografiranje na snježnom pokrivaču. Učinila je to i TV voditeljica  Cristi Pedroche koja je iznenadila gotovo 3 milijuna pratitelja fotografijom na kojoj pozira potpuno gola u snijegu.

- Svi zanijemimo i promatramo koliko je snijeg dragocjen, ali također je vrlo lijepo i važno pogledati unutar sebe - napisala je voditeljica uz fotografiju u popularnoj joga pozi.

Foto: Instagram screenshot

Fotografija je do sada prikupila više od 350 tisuća lajkova, ali i mnoštvo komentara. Neki su hvalili Cristininu hrabrost, ali i komplimentirali izgled, dok je bilo i onih koji su bili zabrinuti za njezino zdravlje. - Zar ti nije hladno? Prehlada u najavi - jedan je od komentara ispod fotografije.

Čini se da je Cristi ipak odlučila poslušati pratitelje pa je nešto kasnije objavila nekoliko fotografija snježnih radosti, no ovog puta u debeloj zimskoj odjeći.

Foto: Instagram screenshot

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Tajg
18:11 11.01.2021.

Sve se skupila ,samo se raširila gdje je naiosjetljivija.A dečku su okrutijo jezik prilikom odleđivanja .

TE
texas
18:55 11.01.2021.

Valjda joj se nije smrzla ona stvar. Kako kažu. Smrzla se ko P... ka. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije