Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se

Za njom pate mnogi muškarci, a sada je pokazala i kako izgleda bez šminke!

Foto: Instagram
1/8
14.08.2019.
u 13:09

Sonja Kovač se vratila u Hrvatsku, trenutačno se odmara u Istri, a tamo je čini se najopuštenija pa je odlučila objaviti fotku na kojoj nema ni trunke šminke.

Svestrana Sonja Kovač ovo ljeto je s partnerom Goranom Mandićem proputovala mnogo zanimljivih destinacija, za rođendan je bila na Havajima, a kasnije je posjetila Atenu i Mykonos.

No vratila se u Hrvatsku, trenutačno se odmara u Istri, a tamo je čini se najopuštenija pa je odlučila objaviti fotku na kojoj nema ni trunke šminke.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Bez make-upa, samo preplanuli ten i sjajilo! Šminkate li se vi preko ljeta?" napisala je Influencerica ispod fotke, a javila joj se i pjevačica Jelena Rozga, te komentirala da  je "uvijek lijepa".

Pažnju je ukrao i njezin bujni dekolte koji je dodatno naglašen čipkastim topićem. 

Pogledajte gdje ljetuju poznati Hrvati:

 

Ključne riječi

Komentara 4

RE
realisticki
13:45 14.08.2019.

Haje, možda neke debele šminke nema, ali ima dosta izobličenja ispod kože i naljepkov oko očiju. U svakom slučaju nije prirodna, pa neka se sviđa onima koji nemaju ukusa.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:18 14.08.2019.

Jako hrabro! Najjača mi je rukica koja drži podbradak...

RO
RogaBabaroga
20:57 14.08.2019.

takvih na lopate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije