Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNA DIZAJNERICA

Za njenim nakitom poludjele su mnoge poznate Hrvatice

Antonija Sandrić
Foto: Privatni album
1/4
13.11.2016.
u 13:14

Šibenčanka Ivana Slavica Vunić radila je nakit za vjenčanja Antonije Sandrić te Simone Mijoković, a njene kreacije između ostalih nose i pjevačica Žanamari Perčić, glumica Nela Kocsis, blogerica Jelena Perić i druge.

Brojne poznate Hrvatice proteklih mjeseci poludjele su za nakitom kojeg izrađuje Šibenčanka Ivana Slavica Vunić. Pjevačica Žanamari Perčić, glumica Nela Kocsis, blogerica Jelena Perić, košarkašica Antonija Sandrić, te Simona Mijoković samo su neke od djevojaka koje se redovito na društvenim mrežama hvale nakitom kojeg izrađuje samouka Šibenčanka, koja je inače zaposlena na šibenskom Općinskom sudu.

Volim spajati nespojivo sa spojivim
- Još od malih nogu uvijek sam nešto spajala i ukrašavala, vidjelo se još tada da će od toga nešto biti u budućnosti, bilo je samo pitanje vremena. Sve je počelo prije pet godina kada sam uvidjela da pozamašne svote novca trošim upravo na nakit, jer ga i sama rado nosim. Odatle je krenula ideja da krenem sebi raditi nakit. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje na što ću sutra biti ponosna i sretna, pa makar kao hobi. Raditi posao koji volim, a ujedno i posao koji će usrećivati ljude, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo. I tako, eto već pet godina poklanjam ženama najbolje od sebe - priča nam Ivana.

Foto: Robert Demo

Nakit izrađuje od raznih metalnih komponenti, lanaca, staklenih i porculanskih perli, kože, čipke, raznih ukrasnih traka, cirkona i raznih metaliziranih privjesaka.
- Brojne poznate osobe su nosile moj nakit, od Antonije Sandrić (Mišure), koja je zaštitno lice mog brenda, Simone Mijoković (bivša Gotovac), Lane Gržetić, miss Hrvatske 2013, Alme Fabulić, prve pratilje Miss Universe 2015, Melite Fabečić, Miss Universe 2013., Jelene Katarine Kapa, Miss turizma 2014., mojih prekrasnih Šibenčanki koje su ponijele titule Miss Hrvatske, od Maje Spahije, Katarine Prnjak, Maje Curavić, Ivane Ergić, Nine Slamić Gudeljević, pa do pjevačica Andreje Šušnjare, Žanamari Perčić, glumice Nele Kocsis, te prekrasne Jelene Perić (hrvatske blogerice s najviše pratitelja na instagramu) - veli Ivana i posebno ističe da je radila nakit za vjenčanja Simone Mijoković, te Antonije Sandrić.
- Inspiraciju nalazim u svakodnevnom životu, pratim modne trendove u svijetu, volim spajati nespojivo sa spojivim i isprobavati sasvim nešto drugo, volim nametnuti trend, a ne kopirati druge. Što se tiče vremena mogu kazati da kad nešto zaista voliš i to radiš iz srca, koliko god bilo teško sve spojiti, posao, kuću, obitelj, uz dobru organizaciju i podršku obitelji ništa nije teško - zaključila je Ivana Slavica Vunić.

>>Udala se Antonija Mišura: Lijepa sportašica zablistala u vjenčanici

Komentara 1

DO
dopizdilomi
13:36 13.11.2016.

Ivana Slavica Vunić? Antonija Sandrić? Simone Mijoković? Žanamari Perčić? Nela Kocsis? Jelena Perić? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije