Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Za karijeru smo voljne živjeti i u inozemstvu

Supertalent
03.12.2009.
u 20:28

Četiri raspjevane sestre iz Višnjevca blizu Osijeka oduševile su na audiciji žiri i publiku svojom izvedbom pjesme znakovitog naziva “Us Against the World” grupe Westlife, a posebno Ninu Badrić koja ih je poželjela čuti još jednom bez glazbene pratnje.

Pjevanje je njihov život već godinama, no da i kao kvartet zvuče božanstveno otkrile su tek nedavno, kad su zajedno pjevale na prvoj pričesti treće sestre Liridone. Sabina (18), Katarina (16), Liridona (14) i Paolina (12) Kolgjeraj, koje su se prozvale jednostavno Sestre Kolgjeraj, među deset su posljednjih polufinalista koji se večeras bore za ulazak u finale showa “Supertalent”. Četiri raspjevane sestre iz Višnjevca blizu Osijeka oduševile su na audiciji žiri i publiku svojom izvedbom pjesme znakovitog naziva “Us Against the World” grupe Westlife, a posebno Ninu Badrić koja ih je poželjela čuti još jednom bez glazbene pratnje.

Talent od roditelja

– Ninine pohvale znače nam neizmjerno puno, no najsimpatičniji član žirija nam je ipak Enis Bešlagić – govori nastarija Sabina koja se sa sestrama posljednjih mjesec dana pripremala za večerašnji nastup. Izvest će, kaže, opet stranu pjesmu sličnog izričaja jer im je pop rock najdraži glazbeni pravac. Sve četiri pjevaju u crkvenom zboru, a najmlađa Paolina i u školskom. Talent su naslijedile od mame Bore i tate Frane koji se nikad nisu profesionalno bavili pjevanjem, no njihove kćeri žele poći upravo tim putem.

Uz pjevanje i volontiraju

– Željela bih studirati engleski i hrvatski jezik, no glazba će uvijek biti moja najveća ljubav i prvi izbor – kaže Sabina koja je za pjevačku karijeru spremna sa sestrama jednog dana otići živjeti i u inozemstvo ako bi im se tamo nudile bolje mogućnosti. A uza sve školske obveze i pjevanje, Sabina, Katarina i Liridona nađu vremena i za volontiranje u Crvenom križu.

– To iskustvo je nešto najbolje što nam se dogodilo. Pomažemo svojim vršnjacima da se maknu od alkohola, droge i lošeg društva i da kvalitetno provode slobodno vrijeme – kaže Sabina te dodaje da je Katarina talentirana i za crtanje te pohađa srednju umjetničku školu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije