Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raj za bogataše

Za imanja na Jadranu svjetski celebrityji ne pitaju za cijenu

'Brad Pitt and Angelina Jolie arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
09.06.2015.
u 18:00

Redu slavnih koji imaju ili traže kuću u Hrvatskoj pridružila se i Slavica Ecclestone kupivši vilu u Zatonu pokraj Dubrovnika

Daleko od pogleda znatiželjnika, a tik uz more u mjestu Zaton pokraj Dubrovnika, odsad će u ljetnim mjesecima uživati Slavica Ecclestone. Bivša supruga Bernieja Ecclestonea, vlasnika Formule 1, kupila je kamenu vilu, a vijest da slavna Hrvatica dolazi u dubrovačko susjedstvo nije začudila nikoga jer Slavica i njezine kćeri Tamara i Petra svako ljeto provode na jugu Hrvatske. O nekretninama u Dubrovniku raspitivao se i britanski glumac Jeremy Irons kojeg su najviše zainteresirali stanovi na Stradunu.

Njemački nogometaš Mats Hummels nije pitao za cijenu kad je krenuo graditi vile u mjestu Posedarje pokraj Zadra. Nogometaš je navodno za gradnju šest vila koje su raspoređene na zemljištu od 1700 četvornih metara dao više od 20 milijuna kuna. Ljepotama hrvatske obale nije odolio ni hollywoodski glumac Anthony Hopkins koji je svoju oazu mira pronašao u blizini Grožnjana u Istri.

Rustikalnu vilu od 400 kvadrata oskarovac je kupio od njemačkog poduzetnika Andreasa Dussmanna i za nju izdvojio više od devet milijuna kuna. U Istri bi se mogao uskoro odmarati i najslavniji holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt. Prema riječima njihova prijatelja Rade Šerbedžije, navodno planiraju kupnju vile u mjestu Barbariga blizu Pule.

>>Američki magazin objavio priču koja je šokirala fanove Brada Pitta

>>Prvi put nakon operacije - Angelina Jolie s kćerkama na dodjeli nagrada

Komentara 1

M3
Miške 3
06:00 10.06.2015.

Samo da mi ne dođu u uvalu Sv.Fukse na Krku, pa opet ne mogu privezati jahtu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije