Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Areni

Za dobru formu Rammstein traži 15 kg mrkve i 25 litara mlijeka

rammstein
07.11.2011.
u 17:22

Čini se da su se glazbenici oduševili hrvatskom metropolom za svog prvog koncerta u Zagrebu pa su sunčan dan iskoristili za razgledanje gradskih znamenitosti.

Članovi grupe Rammstein stigli su u Zagreb dan prije koncerta kako bi se u miru pripremili za spektakl koji očekuje sve posjetitelje zagrebačke Arene sutra u 20 sati.  Čini se da su se glazbenici oduševili hrvatskom metropolom za svog prvog koncerta u Zagrebu pa su sunčan dan iskoristili za razgledanje gradskih znamenitosti. Oprema s kojom je vesela ekipa stigla uključuje 2000 litara nafte i pozornicu tešku čak 40 tona, a iz Rammsteina poručuju da će hrvatska publika sigurno uživati u njihovu nastupu. Za tako zahtjevnu scenografiju angažirano je više od 100 ljudi koji ubrzano rade kako bi sve bilo spremno za sutrašnji performans. Koncert se održava u sklopu turneje “Made in Germany 1995.-2011.”, a nastup pred zagrebačkom publikom tek je drugi koncert turneje.

Kao predgrupa nastupit će švedski Deathstars, kojima je Rammstein jedan od najvećih uzora. S obzirom na to da su zvijezde počesto razmažene i imaju čudne zahtjeve, dečke iz Rammsteina možemo nazvati poprilično normalnima što se toga tiče. Zahtijevali su tople boje u garderobi, velika ogledala te trenericu joge, pilatesa i tanga. Kako bi bili informirani o svemu što se događa u njihovoj zemlji, traže troje njemačke novine, a na pozornici su im zahtjevi samo voda i ručnici. Zanimljivo je i da se na njihovu popisu želja nije našao alkohol, ali zato jest mlijeko, voće i povrće, i to u popriličnim količinama. Kako bi održali dobru formu, 25 litara mlijeka i 15 kilograma mrkve za ramštajnovce su prokušan recept. Svi oni koji nisu nabavili ulaznice trebaju požuriti na blagajne Arene, koje će sutra biti otvorene od 9 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije