Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško joj palo

Za Barbaru Kolar je jučer bio najtužniji dan u 2018. godini

08.10.2014., Zagreb - Voditeljica Barbara Kolar.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
16.08.2018.
u 21:03

Koliko je voditeljici rastanak s Dalmacijom teško pao, pokazala je na društvenoj mreži gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira pored mora držeći svog ljubimca u ruci

Voditeljici Barbari Kolar (48) je opraštanje od Jadranske obale teško palo. Svojim pratiteljima je priznala da otkad zna za sebe, povratak s mora je njezin najtužniji dan u kalendarskoj godini, pišu 24 sata.

- Zbogom Dalmacijo, ljetu mome je kraj. Barem je pas sretan što se ide doma - napisala je Barbara ispod fotografije.

Barbara je svoj ljetni odmor odlučila provesti na nekoliko lokacija, a najdraži su joj bili otoci.

- Ove godine odmor po mom guštu: otoci. Malo grčki, malo dalmatinski. Također, puno sunca i plivanja uz malo kulture i obilazaka znamenitosti', otkrila je nedavno Barbara za Story.hr.

Simpatična Barbara oduševljava svoje pratitelje prirodnim fotografijama na društvenim mrežama. Nedavno je objavila jutarnju fotografiju na Instagramu i pokazala kako izgleda prije šminkanja i sređivanja.

- 6 i 15. Neki su se probudili savršeni. Pred nama ostalima je cijeli dan prilika da se 'razvijemo'. Dobro vam jutro - napisala je Kolar i pobrala simpatije pratitelja. To nije prvi put da Barbara objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoje male nesavršenosti.

Prošlog ljeta je objavila kolaž 'loših' fotografija s mora, a fanovi su se složili da joj fotografije uopće nisu loše već da je ona sve ljepša što je starija.

>> Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 22

PR
prajdali100
00:08 17.08.2018.

Prvo sam pomislio da joj je netko umro.Na sreću nije.Ovakav naslov" članka" je djelo idiota.

OB
ObrenM
21:24 16.08.2018.

Po naslovu sam promislio da joj je netko umro.Inace ona je antipaticna i dosadna,a nazovi novinari od nicega naprave zaglupljujucu tragediju.

FA
fake
22:48 16.08.2018.

Kakav naslov???? Sramota da se služite ovakvim "navlakušama".Amaterizam od novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije