Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljede

Youtuber koji je skakao po automobilu Ive Sanadera doživio je tešku nesreću

Foto: Instagram
1/8
23.10.2020.
u 20:40

Vitalij Zdorovecki zadobio je teže ozljede skačući s padobranom, a obožavateljima se putem Instagrama javio iz bolnice.

Influencer i youtuber Vitalij Zdorovecki doživio je nesreću prilikom skakanja s padobranom i zadobio je teže ozljede, a njegovi prijatelji snimali su dok mu je hitna pomoć pomagala i Vitalij se kasnije javio iz bolnice na svom Instagramu. Ovog influencera pamtimo i po tome što je skakao po automobilu Ive Sanadera kada je naš bivši premijer izašao iz zatvora u Remetincu. Tada je šal Dinama privezao za automobil u kojem se vozio Sanader te skočio na njegov krov.

25.11.2015., Zagreb - Zupanijski sud donio je odluku prema kojoj ce se bivsi premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader braniti sa slobode. Nije mu odredjena jamcevina niti su mu izrecene mjere opreza te ce mu vratiti putovnicu. Sanader se u pritvoru u Remetincu bez prestanka nalazi od studenog 2012. kada mu je izrecena prva, naknadno ukinuta presuda u slucajevima Hypo i Ina-MOL. Youtuber Vitaly zavezao je sal GNK Dinama za automobil Ive Sanadera te je skocio na njegov krov. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Skočio sam Sanaderu na auto da mu pokažem da on nije ništa. Ja sam kralj i imam više obožavatelja - rekao je tada ovaj influencer koji na YouTubeu ima 10 milijuna pratitelja dok ta brojka na Instagramu iznosi tri milijuna. Popularnost je stekao brojnim podvalama među kojima je prva bila Miami Zombie Attack Prank. U tom videu odjeven je kao zombi i u jednoj od siromašnijih četvrti u Miamiju je skakao pred prolaznike.

Taj video objavljen je 2012. godine, a do 2015. godine pregledan je 30 milijuna puta. Kada je snimao podvalu "Russian Hitman Prank" uhitila ga je policija i bio je optužen da je prolazniku prijetio bombom i prijetila mu je kazna zatvora. U tom trenutku imao je 100 tisuća pratitelja na YouTubeu i tada mu je popularnost i broj pratitelja počeo strelovito rasti i u manje od godinu dana pratilo ga je četiri milijuna ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
ante7
06:09 24.10.2020.

g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije