Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljice napustile studio

Youtuber iz Srbije šokirao izjavama: Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekt

Foto: Youtube screenshot
1/3
08.04.2021.
u 11:48

Izjavio je kako svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekt i nastavio je s tvrdnjama u kojima kaže kako mu to daje za pravo da ženu napastuje – ako je ona sama ili „provokativno“ odjevena.

Izjave koje je u jednoj televizijskoj emisiji izgovorio srpski youtuber i trener Nixa Zizu, pravog imena Nikola Jovanović, šokirale su javnost u Srbiji. Jovanović je gostujući u emisiji Milice Vukliš i Jovane Andrejić na Hype TV-u odgovarao na pitanja na temu seksualnog zlostavljanja i u jednom trenutku je rekao kako su žene same krive ako su seksualno zlostavljane.

– Ne podržavam nasilje, ali žene, morate malo razmisliti s kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte ići kod nekoga u automobil ako vas zove u 10 sati navečer, posebno ako je taj netko stariji od vas, zna se što taj hoće od vas – rekao je Nixa i šokirao voditeljice ovakvim stavom, ali nije se zaustavio na tome. Izjavio je kako svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekt i nastavio je s tvrdnjama u kojima kaže kako mu to daje za pravo da ženu napastuje – ako je ona sama ili „provokativno“ odjevena. Voditeljice su bile u šoku slušajući što youtuber govori i jasno su mu dale do znanja  da nitko nema pravo nekoga seksualno zlostavljati, čak i da taj netko šeta gol cestom, no Nixa nije odustajao od svog stava, pa je izjavio i sljedeće: – Ako naletiš na neku budalu koja je u tom trenutku pijana, drogirana, a ti ideš takva ulicom sama, znači ti si isto kriva. Voditeljice su mu pokušale objasniti da svako ljudsko biće ima prava koja drugi moraju poštovati, ali Nixa je na to samo odgovorio: – Kriva si ti, nije on samo kriv. To što imaš prava ne znači da nisi kriva. 

Voditeljica Jovana Andrejić zatim je ispričala kako ju je jednom prilikom goli muškarac pokušao uvući u automobil dok je šetala ulicom u 11 ujutro.  Voditeljica Milica Vukliš rekla je Nixi kako je ''ne'' uvijek ''ne'', a on je odgovorio kako to ovisi o tonu kojim je žena to izgovorila i rekao je Milici neka to ne govori ispred muškaraca i neka muškarcu uvijek kaže da je on u pravu. Voditeljica je nakon toga ustala i napustila studio, a isto je učinila i njezina kolegica.  Na društvenim mrežama korisnici su bili šokirani ovakvim izjavama i dijelili su isječke iz ove emisije ne vjerujući što je sve izgovorio influencer koji na YouTubeu ima 600 tisuća pratitelja.

Pogledajte reakciju nogometaša Brune Petkovića kada je ugledao fotoreportere ispred rodilišta

 

Komentara 32

Avatar Mali Berica
Mali Berica
12:34 08.04.2021.

Srbija nas ne zanima ni pod razno, ta prića je zauvijek završila prije tri destljeća.

TA
Tackrla
11:55 08.04.2021.

Srbi ko srbi. Nista neobicno

LU
lupa
13:10 08.04.2021.

Pa dobro, u cemu je problem? Covjek je rekao istinu, kako zenu muskarac gleda na ovom balkanu. On je samo rekao ono sto misli vecina humanoida sa lulekom medu nogama. Na nama je da to prihvatimo ili da to promjenimo,, ako odlucimo promijeniti mozda za par generacija bit ce neprihvatljivo silovati zenu samo zato jer je odzravila iz pristojnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije