Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paul mccartney:

'Yoko nije kriva za raspad Beatlesa, Lennon bi ionako otišao'

paul mccartney macca
Press Association/PIXSELL
29.10.2012.
u 08:48

Pokazala mu je novi način života, što je njemu bilo vrlo privlačno, objasnio je Macca

Jedan od najustaljenijih mitova popularne glazbe jest onaj da je Yoko Ono odgovorna za raspad Beatlesa. No, sir Paul McCartney tvrdi da to nije istina.

– Mislim da nju ne možete ni za što kriviti – rekao je nekadašnji basist i pjevač Beatlesa dodavši kako je pokojni John Lennon ionako namjeravao napustiti grupu. McCartney je također naglasio koliko je Yoko Ono bila značajna za razvoj Lennonove karijere nakon raspada grupe 1970. godine rekavši da Lennon ne bi napisao hit-pjesmu Imagine bez njezina utjecaja.

– Kad se Yoko pojavila, dio njezine privlačnosti bila je njezina avangardna strana, njezin pogled na stvari. Pokazala mu je novi način života, što je njemu bilo vrlo privlačno. Bilo je vrijeme da John otiđe – objasnio je McCartney.

Komentara 4

MI
mightymraz
11:57 29.10.2012.

Kaj dela Azra na ovom popisu?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:07 29.10.2012.

Hm Da. Kad čovjek naiđe na pravu ženu, ništa ostalo više nije važno. Samo, nažalost, neki to otkriju tek u starosti, kad je sve prošlo i ostala je samo nostalgija i tuga. Lennon i ostali Beatlesi nisu ni trebali bitii u sukobu, ali tada je grupa bila preveliki biznis, da bi čovjek radio što želi.

BI
bibibibi
09:43 29.10.2012.

McCartney je uvijek bio čovjek i pol. Svaka mu je na mjestu i nikada se ne zamjerava drugima (nešto što Lennon nikako nije bio). Tako i sada - iako je svakoj budali jasno da je ona japanska sotona kriva za raspad, on ju uporno brani jer razumije koliko je značila Lennonu. Živio ti nama Paul još sto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije