Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE TRAILER

Wonder Woman će odrediti smjer filmova o superheroinama

WONDER WOMAN
Foto: Promo
1/4
31.07.2016.
u 13:43

Nakon dva neuspjela filmova o superheroinama ranih 2000.-tih, Elektre i Žene mačke, napokon će svjetlost dana ugleda najpoznatija heroina svih vremena - Diana, amazonska princeza

Superheroji nikada nisu bili popularniji u kinematografiji. Nalazimo se u dobu kada velikim ekranima ponosno koračaju Batman, Superman, Iron Man, Kapetan Amerika i Spiderman.

No, što je sa superheroinama?

Nakon dva neuspjela filmova o superheroinama ranih 2000.-tih, Elektre i Žene mačke, DC Entertainment i Warner Brothers, su napokon odlučili da je vrijeme da svjetlost dana ugleda najpoznatija heroina svih vremena - Diana, amazonska princeza mističnog otoka Themyscire poznatija kao Wonder Woman.

Feministička ikona i superheroina, u DC Comics stripovima se prvi put pojavljuje 1941. nastala je iz pera američkog pisca i psihologa Williama Moultona Marstona i crtača H. G. Petera i od tad do danas njezini stripovi gotovo neprekidno izlaze. No na ljeto 2017. Wonder Woman će nas dočekati na velikim ekranima širom svijeta.

Foto: Courtesy of Warner Bros. Picture

Gal Gadot reprizira ulogu heroine koja je oduševila fanove u Batman protiv Supermana, Zora pravednika, a uz Gal tu su još, Chris Pine kao Steve Trevor, Lucy Davis kao Etta Candy, Connie Nielsen kao kraljica Hipolita, te Robin Wright kao generalica Antilopa.

Za redateljskim stolcem nalazi se Patty Jenkins, redateljica filma Čudovište iz 2003. s Charlize Theron za kojeg je Theron dobila Oscara u kategoriju najbolje ženske uloge.

A mali prikaz kako će film izgledati dobili smo na ovogodišnjem Comic Conu u San Diegu gdje je prvi put prikazan trailer za film koji će odrediti smjer većine sljedećih filmova o superheroinama.

Prva najava filma izgleda baš kao i Wonder Woman - božanstveno.

Uvjerite se i sami:

Foto: Promo

Komentara 1

GG
ggap
16:14 31.07.2016.

Da "dva neuspjela filmOVa"... O tempora o mores.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije