Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesuđeni par

Whitney je bila zaljubljena u M. Jacksona i htjela se udati za njega

whitney
Pixsell
21.02.2012.
u 16:25

– Whitney je jako voljela Michaela, a on je nju obožavao. Priznao mi je da su jednom razmijenili strastveni poljubac, a Whitney mi je otkrila da je jedno vrijeme bila zaljubljena u njega.

Bio bi to najmoćniji glazbeni par osamdesetih godina, ali sramežljivost kralja popa Michaela Jacksona ipak je bila prevelika da bi pokušao osvojiti nedavno preminulu pop-divu Whitney Houston.

Naime, glazbeni producent David Gest otkrio je da su Michael i Whitney bili zaljubljeni jedno u drugo i da je Jackson cijeli život žalio što mu lijepa pjevačica nije postala suprugom.

– Whitney je jako voljela Michaela, a on je nju obožavao. Priznao mi je da su jednom razmijenili strastveni poljubac, a Whitney mi je otkrila da je jedno vrijeme bila zaljubljena u njega. Mislim da se željela i udati za njega, ali Michael je bio previše sramežljiv da bi išta pokušao – ispričao je Gest te dodao:

– Da su postali par, mislim da se Whitney ne bi odala drogi i samouništavanju.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

TO
tomaivan
23:52 21.02.2012.

je, a đekson je vmrl od zdravog života i trbušnjaka, kaj ne ?

BO
bonios
09:09 22.02.2012.

Mislim da bi ona i Grdović bili idealan par.

JM
ja-ma
17:02 21.02.2012.

Sve bi onda bilo drugačije i za jedno i za drugo,no Michael je odrastao gledajući razdor u braku svojih roditelja pa se bojao braka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije