Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedina nasljednica

Whitney Houston u oporuci sve ostavila kćeri Bobbi Kristini

'WORLD RIGHTS EXCEPT USA, FINLAND, SWEDEN, DENMARK, NORWAY AND ICELAND.  Whitney Houston and daughter Bobbi Kristina at the 2011 Pre-GRAMMY Gala and Salute To Industry Icons Honoring David Geffen at T
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
08.03.2012.
u 09:01

Tragično preminula pjevačica svoj je novac, nekretnine i nakit ostavila kćeri koju je obožavala. Tajnom sinu Nicku i bivšem mužu nije ostavila ni centa.

Oporuka tragično preminule pjevačice Whitney Houston napokon je ugledala svjetlo dana. Sve što je imala Whitney je ostavila svojoj 18-godišnjoj kćeri Bobbi Kristini koju je obožavala.

 Iako se pisalo da će pola bogatstva naslijediti i njen tajni sin Nick o kojem se brinula, on nije naslijedio ni centa kao ni bivši suprug Bobby Brown.

Prvu inačicu oporuke Houston je napisala 1993., a izmijenila ju je sedam godina kasnije dok je još bila u braku s Brownom.

Novac koji je pjevačica ostavila kćeri bit će prebačen u fond koji će Bobbi moći koristiti tek kad navrši 21 godinu, odnosno jedan dio nasljedstva dobit će sa 25, a posljednji tek kad navrši 30 godina.

Skrbnici Bobbi Kristine bit će baka Cissy te Whitneyin brat i njegova supruga.

Komentara 3

EM
eminah3
09:58 08.03.2012.

Zar nije do sada uvijek pisaalo da je sve porokala,te da je spala na prosjački štap.

OB
-obrisani-
12:46 08.03.2012.

sami narkići....

LI
liliZG
15:52 09.03.2012.

kaj to znači tajni sin Nick, dal je to njezin sin ili posvojeni sin ili nešto treće...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije