Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari bivšeg muža

Poznata pjevačica bila je u lezbijskoj vezi

Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
1/6
10.06.2016.
u 09:40

Bobby Brown u knjizi “Every Little Step” priznaje kako su tijekom 15 godina braka on i Whitney bili na teškim drogama i da su bili nevjerni

Ona je cool, ali puši previše trave za moj ukus, davne 1989. tim je riječima Eddie Murphy opisao Whitney Houston njezinu budućem suprugu Bobbyju Brownu. Taj susret Bobby je opisao u svojim memoarima “Every Little Step”, koji će biti objavljeni u ponedjeljak i u kojima donosi nepoznate i šokantne detalje o braku s Whitney.

U knjizi priznaje da su on i Whitney većinu braka proveli na teškim drogama i da nisu bili dobar uzor pokojnoj kćeri Bobbie. Otkrio je također da je njegova supruga bila u lezbijskoj vezi sa svojom asistenticom Robyn Crawford, kao i da je ljubovala s Tupacom Shakurom. Njihov 15-godišnji brak bio je turbulentan i puno se pisalo o tome kako je Bobby tukao Whitney, no on tvrdi da se to dogodilo samo jednom u trenutku dok se odvikavao od droge i bio živčan te je udario pjevačicu.

Tvrdi kako ih kći nikada nije vidjela kako uzimaju drogu, a prisjetio se i jedne situacije kad je zamalo umro. “Radio sam crack, a prije toga sam uzeo heroin i u jednom trenutku sam pao na pod i izgubio svijest. Whitney je mislila da se pretvaram. Sjedila je pokraj mene, smijala se, uzela moju drogu dok sam ja bio u nesvijesti na podu”, napisao je.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
10:47 10.06.2016.

Lijepa priča za djecu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:17 10.06.2016.

Baš fini uglednici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije