Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Ana i Mario su ispali, a Nicolas im je poručio: Ovo je novi ples - cajka-cha

Foto: Nova TV
1/16
24.03.2019.
u 23:31

Drugu emisiju showa otvorili su Damir Kedžo i Helena Janjušević.

U drugoj emisiji jedan par je morao ispasti, a žiri je nakon plesnog dvoboja u kojem su bili Marko Grubnić i njegova partnerica Ela Vuković te Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, odlučio kako show napuštaju Ana i Mario. Tijek večeri išao je ovako:

Drugu emisiju 'Plesa sa zvijezdama' otvorili su pjevač Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević koji su otplesali vruću sambu. Od žirija su dobili ukupnu ocjenu 28, a Nicolas je ovako komentirao njihov nastup:

- Bili ste nabrijani u pozitivnom smislu. Jedini savjet za ubuduće dodaj malo više gibanja u zdjelicu. Dinko Bogdanić je bio oduševljen Damirom i rekao je kako je pokazao pravu sambu. 

Članice žirija Tamara i Almira pohvalile su njegov napredak u odnosu na prošlu emisiju i rekle su kako se vidi da uživa dok pleše. 

Nakon njih plesni podij zauzeli su Marko Grubnić i njegova partnerica Ela Vuković. Oni su plesali quickstep. Žiri je pohvalio njihovu energiju na plesnom podiju, ali primjetili su kako su imali dosta grešaka u koracima jer ih je pojela trema. Za svoj nastup dobili su 25 bodova.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić bili su treći par koji je zaplesao večeras, a plesali su jive. 

- Fasciniraš me jer si visoka, a visoke osobe su inače malo manje koordinarne. S lakoćom si obavila sve pokrete koje jive zahtjeva - rekao im je Nicolas. Tamara je poručil Viktoriji da je jako talentirana.

- Jive je Markov najdraži ples i onda sam se valjda i ja toliko s njim povezala da sam to poistovjetila sa sobom i dosta sam se dala u to - komentirala je Viktorija. Ona i Marko za svoj nastup su osvojili 32 boda.

Ivan Šarić i Paula Jeričević otplesali su engleski valcer na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića. Almira Osmanović im je rekla: - Krakat si ali si izvrsno koristio petu i prste. Bravo za sve. Tamara je imala samo riječi hvale za Ivana.

Foto: Nova TV

- Ti si takva faca! Plešeš predivno, mekano se krećeš. Posebno iznenađenje napravila je Ivanova zaručnica Korana Kvozdić koja se pojavila na pozornici i dala im ocjenu deset, a žiri im je dao ocjenu 31. 

Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić nakon valcera kojim su oduševili u prvoj emisiji, večeras su plesali sambu i žiri je zaključio kako Josipi standardni plesovi ipak više leže. 

Ovo je vrlo težak ples. Josipi više pašu standardni plesovi ali ovo je izazov. - rekla je Almira Osmanović. 

Samba je vrckava, temperamentna, divlja – opozit je standardu - rekla je Josipa. Nicolas im je poručio ovo : - Volio bih jedino vidjeti još malo više gibanja u tijelu i kukovima. Za svoju sambu osovjili su 27 bodova. 

Sonja Kovač i njezin mentor Gordan Vogleš plesali su cha-cha-cha. - Iz bečke spavaće sobe, u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale - oduševljeno je rekao Dinko, a Nicolas je kazao kako mu je Sonja opet dokazala da je talentirana. Za svoj ples dobili su ocjenu 28. 

Foto: Nova TV

Davor Garić i Valentina Warme plesali su tango, a Davor je rekao kako mu ovaj energičan i strastven ples baš odgovara. 

- Leži ti tango više i bio si odličan i ritmički točan, i samo bi ruke htjela vidjeti u liniji ramena. Svaka ti čast - rekla mu je Tamara. Almira osmanović je bila malo razočarana jer je u prošloj emisiji Davor pokazao torzo i poručila mu je kako ovaj put treba skinuti i hlače.

- Malo sam razočarana i mislila sam da smo imali dogovor, ali zadovoljna sam kako si vodio, malo si možda krut i to se mora malo osloboditi, ali bravo - rekla je Almira. Za svoj ples osvojili su 30 bodova.

Foto: Nova TV

Slavko i Gabrijela plesali su jive.

- Razvalali ste, baš sjajno, super energija, dinamično i muzikalno. Recimo ja bi još luđe to, ali sve skupa super. - rekla je Almira, a Nicolas se ovako nadoveza:

- Jako sam zadovoljan, pravi si roker, imaš savršenu partnericu i plesne korake, svaka čast. Sviđa mi se što si dozvolio da Gabrijela leprša kao leptirić oko tebe. Zadovoljan sam i uživajte i dalje. 

Dinko Bogdanić bio je kratak i jasan: - Oduševili ste me, nemam druge riječi. Da su oduševili žiri dokazuju i ocjene jer su dobili ocjenu 33. 

Boginja i ratnik, kako je Janko Popović Volarić nazvao Nives i Matea, plesali su rumbu. 

- Show kao show odličan, a ti si odličan materijall za rumbu jer si senzualna i zavodljiva, ali volio bi vidjeti to na tvojim nogama kako bi mogao coijeniti rumbu. Bili ste u akrobacijama i nisam mogao to ocijeniti -rekao je Nicolas. 

- Izražena seksualnost, lijepa energija i emocije, ali falilo mi je plesa - rekao im je Dinko.

- Bila je izuzetno zanimljiva točka i slažem se s kolegama. - rekla je Almira. Dobili su ocjenu 20. 

Ana i Mario ovaj put su plesali cha cha cha za koji su osvojili 24 boda, a zanimljiv komentar uputio im je Nicolas.

- Sad ću malo zvučati staro, ali morate smiriti hormone. Treba vam malo više kontrole. Moram vam čestitati jer ste večeras izmislili novi ples, ovo nije bio cha cha cha, nego cajka-cha.

Zadnji par koji je nastupio bili su Ecija i Marko koji su večeras plesali hip hop. Žiri je rekao kako Eciji ovaj slobodni stil puno više leži. - Kao da gledam dva tinejdžera kako čagaju. Sviđa mi se, kupujem - rekao je Nicolas.

Pogledajte tko su natjecatelji showa 'Ples sa zvijezdama'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:21 25.03.2019.

Emisija je bila zabavna ali nekako su ugurali previše reklama. Plesanja nije bilo. To je bio show u kojem su najavljivali glasom koji je ples navodno na redu a da tog plesa nije bilo. Bilo je kreveljenje, akrobacije, okretanja van ritma, doslovce hodanja i prešetavanja. Jedino je Horvatinčić sebi dao truda i partnericu podučio, svi ostali mentori digli su izgleda ruke. Žiri je vrlo nježno "ocjenjivao" ono čega nije bilo. Gospođi Nives su vrlo lagano primijetili da sve što pleše je praktički isto a plesovi se zovu drugačije. Žiri se uključio u zabavu i umjesto savjeta i poduke bili su i slijepi na osnovne korake i gluhi na standardizirane ritmove koje plesači nisu uglavnom pratili. Prvo što su trebali primijetiti i sankcionirati je nedostatak osnovnih koraka , baš osnovnih, u pojedinim a rekao bih u skoro svim plesovima. Glasno je trebalo kazati da to nije prezentacija tog plesa na nacionalnoj televiziji i neka se barem malo pripreme i pokažu barem osnovne korake i po koji okret ili figuru. Ali ne, žiriju je skoro sve bio izvrsno, primjedbe su bile zbog svega toga nestručne i slijepi i gluhi žiri je postao najslabija karika ove emisije. Svojim zapostavljanjem struke žiri ovako neće ohrabriti plesne parove i natjerati ih da stvarno prezentiraju plesove. Gledatelji su ostali uskračeni za poticaj, poduku i popularizaciju plesanja.

Avatar Bond007
Bond007
22:35 24.03.2019.

Gay mafia !

LA
laptopxp1
22:20 24.03.2019.

Nakon prvog plesnog para sam odustal...Kedžova partnerica ne zna plesati sambu, to kaj je ona prezentirala nije samba, ajde Kedžo ok, ali ona je tu plesačica, profi...žena nema pojma, pital bi Tamaru i Nicolasa, kao plesače i suce, kaj im m nije bilo neugodno to gledati i ocjenjivati...ne znam gdje su tu našli, ali to očioa nije plesačica standardnih i latino plesova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije