Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova afera

Vruće scene! Milijana se ljubila s bivšim robijašem u krevetu pokraj Milojka

Foto: Facebook, YouTube screenshot kolaž
1/6
27.11.2019.
u 15:56

Zbog njega je i ostavila supruga, a nedavno su se i ljubili u krevetu dok je on spavao. Isto tako, Nemanja je proširio vijest da je Milijana trudna.

Krizu u vezi najkontroverznijeg para u regiji, Milijane i Milojka, prouzročila je afera između Milijane i bivšeg robijaša Nemanje Stamatovića Žapca.

Zbog njega je i ostavila supruga, a nedavno su se i ljubili u krevetu dok je on spavao. Isto tako, Nemanja je proširio vijest da je Milijana trudna. Zanimljivo je da ni jednom ni drugom ne smeta što su u braku već izmjenjuju nježnosti pred televizijskim kamerama. A  Milijana tvrdi da se zbog njega želi razvesti od Milojka.

Nije reagirao jednako dramatično kao kad je svoju suprugu uhvatio da ga vara s mlađim Aleksandrom Požgajem, no žalio se drugim kandidatima da mu je 'zabila nož u leđa'.

- Tražio sam odvjetnika da se razvedemo. Ne tražim milostinju od nje - kazao je milojko sudionici showa Aleksandri, prenose srpski mediji.

Kontroverzni par vjenčao se početkom rujna kod matičara u Požegi u Srbiji. Mladenka je komentirala kako joj je to najdivniji dan u životu. 

Komentara 2

NT
Netko tamo daleko
17:02 27.11.2019.

Zar vi stvarno nemate pametnijih tema za pisati nego stalno razvlaciti po novinama ovu curu kojoj je potrebna adekvatna pomoć?

LU
luzer96
17:17 27.11.2019.

Što ono beše sa Karleušom,što sa pevačem Lazićem kako se ono zvaše....kada u G linu dolazi držati govor vučić..............ups evo tebi ceo karton bez obzira na članak 19. deklaracije o ljudskim pravima-sloboda izražavanja...................a tekst će biti uklonjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije