Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se suzdržao

Vruća točka nije mu se svidjela! Ciganović opako prokomentirao Nives Celzijus

Foto: Nova TV
25.03.2019.
u 08:32

S mentorom Mateom Cvenićem Nives je otplesala rumbu, a njihova izvedba zapela je za oko Cigiju koji se nije mogao suzdržati da ne prokomentira njihovu točku u showu ''Ples sa zvijezdama''

Neven Ciganović svako malo zapali društvene mreže svojim statusom u kojem komentira aktere javnog života Hrvatske. Ovog puta na njegovoj meti našla se Nives Celzijus.

Ciganović se osvrnuo na njezin sinoćnji vatreni nastup u showu ''Ples sa zvijezdama''. S mentorom Mateom Cvenićem pjevačica i spisateljica otplesala je rumbu, a njihova izvedba zapela je za oko Cigiju koji se nije mogao suzdržati da ne prokomentira njihovu točku. – Nives Celzijus seksala se u prime timeu Nove TV ''Čagice sa zvijezdama'' i to da joj ne uđe. I to na MJ-a – napisao je Ciganović.

Njihovom izvedbom nije bio oduševljen ni žiri. – Show kao show odličan, a ti si odličan materijal za rumbu jer si senzualna i zavodljiva, ali volio bih vidjeti to na tvojim nogama kako bih mogao ocijeniti rumbu. Bili ste u akrobacijama i nisam mogao to ocijeniti – rekao je Nicolas. Dinko je pak dodao kako je tijekom njihova plesa bila izražena seksualnost, lijepa energija i emocije, ali i da je nedostajalo plesa. Unatoč tome prošli su u daljnju fazu natjecanja, a show su napustili Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt.

Pogledajte i tko su ovogodišnji kandidati showa Ples sa zvijezdama.

 

 

Komentara 9

TR
truba
09:39 25.03.2019.

Nije mu se svidjelo što ga prima sprijeda,po njemu bi bilo bolje otpozadi.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:56 25.03.2019.

Ulazi, ulazi. I njoj i tebi !

5S
505.scrtom
11:25 25.03.2019.

Koliko stupnjeva celzijusa je imala u toj poziciji !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije