Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'parovi'

Vruća akcija ispod plahte! Nezaustavljiva strast Milojka i Milijane

Foto: Screenshot
1/6
19.06.2019.
u 16:50

Vilu reality showa 'Parovi' potresa Milojko Božić (74) i njegova zaručnica Milijana Bogdanović (21). Nakon turbulentnih razmirica, par se pomirio, a čini se da između njih postoji nezaustavljiva strast.

Nakon mnogobrojnih svađa zbog Milijaninih ispada, fizičkih napada i prijevare zaručnika Milojka Božića s Aleksandrom Požgajem, čini se da kontroverzni par funkcionira upravo po onoj 'tko se tuče taj se voli'.

Spavaju u istom krevetu u vili i nerijetko izmjenjuju strasti, a tijekom prošle noći nisu marili za kamere pa su se opustili, prenosi Alo.rs.

Smirili su strasti kad su shvatili da je kamera direktno bila usmjerena u njih i da ih prati u svakom njihovom naumu.

Inače, Milojko je odlučio da će Milijani sve oprostiti otkako su u realityju, pa čak i preljub s Aleksandrom Požgajem. Njegova djeca podržavaju njihovu vezu, iako srednja Milojkova kćer, prema njegovim riječima, još nije sasvim sigurna.

- Prepisat ću Milijani kuću - odlučan je Milojko, a sve njezine pogreške opravdava činjenicom da je mlada.

- Nemam ja njoj što vraćati. Ona je meni puno pomogla. Ja teško praštam. Dogodilo se, mlada je - rekao je Milojko.

Komentara 3

Avatar VinkoL
VinkoL
21:13 19.06.2019.

Prosil bi fino, dajte napišite ime autora. Hvala.

DU
Deleted user
17:59 19.06.2019.

Milojko još živ? Alal mu vera...

FR
froddo77
17:30 19.06.2019.

Pročitao samo naslov i bljuje mi se. Večernjak? Pa kaj se desilo vama ljudi? Šund sam takav, žutilo. Ima novinara, ima dobrih i kvalitetnih ljudi, vijesti, događanja a vi nam servirate smeće. Pa zakaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije