Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda je rođena

Vršnjačko zlostavljanje inspiriralo Lady Gagu za novu ulogu

Foto: PA/Pixsell
1/5
26.09.2018.
u 11:30

Pop zvijezda u razgovoru za People dotakla se i maltretiranja u srednjoj školi koje je preživljavala i koje joj je na kraju pomoglo u kreiranju lika Ally

Salve pohvala na račun Lady Gagine glume u filmu 'Zvijezda je rođena' ne prestaju, a ona je otvoreno progovorila o tome što je sve bilo potrebno učiniti kako bi se uživjela u ulogu ekstremno nesigurne pjevačice u usponu.

32-godišnja pop zvijezda u razgovoru za časopis People dotakla se i maltretiranja u srednjoj školi koje je preživljavala i koje joj je na kraju pomoglo u kreiranju lika Ally, umjetnice koja se čeznutljivo probija u svijetu glazbe, ali je zarobljena u vrtlogu sumnje u svoje sposobnosti.

-Što je drugačije između mene i Ally jest da sam ja ozbiljno odlučila biti pjevačica i kantautorica, samo sam krenula - rekla je Gaga i dodala:

-Nosila sam svoju klavijaturu po cijelom New Yorku i lupala sam po vratima.

Stvarno sam vjerovala u sebe. Iako je Gaga vjerovala u sebe napominje kako 'Ally' nije takva, te da taj njezin lik u filmu uopće ne vjeruje u sebe. Izmorena je svime što nosi posao u glazbenoj industriji i kao da je odustala. 

- Morala sam se vratiti u svoje djetinjstvo, u srednju školu, kada su me druga djeca zlostavljala i rugala mi se zato što sam imala velike snove - rekla je i nastavila:

-Vratila sam se u tu situaciju jer sam vjerovala Bradleyju Cooperu da moram biti ranjiva i autentična sama sebi.Pohvalila je Bradleya da je nevjerojatno dobar redatelj i glumac, ali i da je bilo divno iskustvo gledati ga kako glumi, režira, piše i producira glazbu u isto vrijeme.

Osim pohvale kritika, Gagu hvali i Bradley Cooper koji kaže da mu je drago da je Bog njoj dao talent, jer je ona predivna osoba i da će mu ostati prijateljica za cijeli život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije