Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIMIR ČOKLJAT

"Volim manje inteligentne žene jer onda mogu šarati okolo"

čokljat
Petar Glebov/Pixsell
20.09.2010.
u 21:27

Kad je riječ o fizičkom izgledu, Čokljat kaže da ne voli previše mršave žene te da ga kod suprotnog spola uvijek mogu privući lijepe oči.

Baš poput lika kojeg tumači u sapunici “Najbolje godine”, glumac Velimir Čokljat veliki je ljubimac žena te za sebe kaže da je kao i Đuka Lotar pravi šarmantni ženskaroš. Uvijek će ga privući žena s lijepim oblinama koja i ne mora biti oličenje pameti.

- Ne volim previše inteligentne žene jer me one skuže kao takvoga, ili privatno ili kao Đuku, i onda znaju točno što radim. A kad je manje inteligentna ili kad mi više vjeruje, ovisno o mojoj uvjerljivosti, onda mogu sebi dati malo prostora da, kako bi Đuka rekao, šaram okolo – rekao je glumac u intervjuu za emisiju “In Magazin” Nove TV.

Da nježniji spol zaista pada na njegov šarm te da ima brojne obožavateljice, potvrđuje i događaj kada ga je jedna vozačica tramvaja ugledala na cesti te je zaustavila tramvaj kako bi ga upoznala.

Kad je riječ o fizičkom izgledu, Čokljat kaže da ne voli previše mršave žene te da ga kod suprotnog spola uvijek mogu privući lijepe oči.

Komentara 9

OB
-obrisani-
01:13 21.09.2010.

On voli nosit nositi majcu: \"ja sam sa glupacom\"....

CU
cupus
01:36 21.09.2010.

pa kako je izvadjeno iz konteksta......

Avatar 123456
123456
23:22 20.09.2010.

Može li mi netko pojasniti tko je ovaj primitivac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije