Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uragan meghan

Vojvotkinja od Sussexa prekršila božićni protokol! Evo i zašto

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.12.2018.
u 15:24

Pripadnicima kraljevske obitelji zabranjeno je grliti i ljubiti obožavatelje koji im stalno prilaze, no Markle često krši nametnuta pravila, pa je tako jučer zagrlila jednu djevojku u masi ispred crkve.

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle bila je jučer na svojoj prvoj božićnoj misi kao članica kraljevske obitelji. Bivša glumica od glave do pete je bila odjevena u odjeću dizajnerice Victorije Beckham, a mnogobrojni obožavatelji došli su ispred crkve vidjeti nju i ostatak obitelji.

Pripadnicima kraljevske obitelji zabranjeno je grliti i ljubiti obožavatelje koji im stalno prilaze, no Markle često krši nametnuta pravila, pa je tako jučer zagrlila jednu djevojku u masi ispred crkve.

Radilo se o djevojci koja je bila Meghanin veliki obožavatelj prije veze s Harryjem, a ona i glumica su se pratile i na Instagramu. Kada je vojvotkinja vidjela natpis s korisničkim imenom koji je djevojka držala, prišla joj je i zagrlile su se.

Lijepoj glumici ovo nije prvi put da je prekršila to pravilo, te je već na turneji u Australiji napravila isto.

Pogledajte koji detalj je otkrio da je Meghan trudna

Komentara 11

TG
top_gun
15:56 26.12.2018.

propaganda

KO
Kora
15:40 26.12.2018.

Zbog tog bi kraljicu mogla zadesiti smrt prije 120-e godine!

BO
bojnik
20:29 26.12.2018.

Koji brand toilet papira kroristi ta bulu menta? Dali ta bozanska bica uopce seru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije