Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugačije okolnosti

Vojvotkinja Catherine slavi rođendan, sprema se potpuno drugačija proslava u njihovoj vili

Foto: Profimedia
1/9
09.01.2021.
u 14:19

Proslava rođendana vjerojatno će biti privatna sa suprugom Williamom i njihovo troje djece - Georgeom (7), Charlotte (5) i Louisom (2).

Kate će rođendan proslaviti u krugu obitelji u Norfolku u njihovoj vili Anmer Hall gdje su proveli i Božić dok je kraljica Elizabeta II. odlučila ostati u dvorcu Windsor, objavila je britanska novinska agencija PA. 

Proslava rođendana vjerojatno će biti privatna sa suprugom Williamom i njihovo troje djece - Georgeom (7), Charlotte (5) i Louisom (2).

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u pandemiji su javno djelovanje prenijeli u virtualnu sferu. No kad su privremeno ukinuta neka ograničenja, održali su par događaja i licem u lice. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

William i Kate u prosincu su bili na trodnevnoj turneji Kraljevskim vlakom kroz Veliku Britaniju i zahvaljivali radnicima na prvoj liniji za njihove napore u borbi protiv koronavirusa, ali je njihovo putovanje naišlo na kritike onih koji su smatrali da se putovanje nije trebalo održati dok zemlja bilježi značajan broj slučajeva. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije