Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje idu kipići?

Vojko V: 'Jedan Porin dat' ću malom da ga razbije'

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
30.03.2019.
u 14:14

S čak šest nominacija na ovogodišnjem Porinu, splitski reper Vojko V je dominirao pobjedivši u tri kategorije. Na dodjeli je izveo pjesmu 'Ne može', za koju je dobio Porina za najbolji spot.

Nakon sinoćnjeg trostrukog dobitka Porina za album godine, album klupske glazbe te najbolji spot za pjesmu 'Ne može', Vojko V s dodjele je otišao kao najveći pobjednik. Poslije njega, dva kipića odnio je Petar Grašo.

Splitski reper je poslije dodjele otkrio da se osjeća glamurozno, kaže 'kao Audrey Hepburn'. Odnio je tri kipića kući, a već ih je 'rasporedio' kamo će koji pripasti.

- Jednog ću dat malom da ga razbije, a drugi babi koja mi puno znači. Treći će ići u studio, valjda – otkrio je Splićanin koji se ne trudi oduprijeti stajalištu da je komercijalan.

1/17

- Komercijalan sam. Ponosan sam na to. Imam preko 30 godina, ne mogu više biti underground – tvrdi Vojko V, pravim imenom Andrija Vujević, koji je prošle godine postao otac.

Komentirao je i kako je bilo dijeliti stol s razuzdanim rockerom Goranom Baretom tijekom same dodjele.

- On živi svoju muziku zapravo. On je u špici stalno. DJ i ja smo uživali u njegovoj personi – govori Vojko i dodaje: - To može biti pozitivno ili negativno, on je takav lik i ja to moram poštovati – tvrdi reper.

Pogledajte reakcije Vojka V na tri osvojena Porina.

Ključne riječi

Komentara 8

CR
CroVictoria
14:45 30.03.2019.

Za Suvag treba imati uputnicu.

ŠT
ŠtoReći
14:26 30.03.2019.

A što reći ...

CV
cvikcange
14:31 30.03.2019.

Jedan Po-j-im dat' ću malom da ga -j'azbije. E e e e e Vojkovi roditelji, Suvag je svima dostupan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije