Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski čovjek

Vojko V javnosti konačno pokazao svoju lijepu suprugu

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/9
24.02.2020.
u 17:00

Glazbenik na Instagramu često objavljuje fotografije sa sinom, ali suprugu je čuvao daleko od javnosti.

Glazbenik Vojko V poznato je ime naše glazbene scene i prošle godine osvojio je tri Porina za svoj album "Vojko".

Njegove pjesme brzo su osvojile radijske etere i koncertne dvorane i Vojko V pravog imena Andrija Vujević postao je popularan iako je publici bio poznat i iz perioda kada je pjevao s Dječacima. Na Instagramu Vojko često objavljuje trenutke koje provodi sa sinom Petrom, ali suprugu Anđelu dosad nije pokazivao, a obožavatelji koji su komentirali sliku komentirali su kakvu je ljepoticu oženio. 

Pogledajte galeriju fotografiju s objave nominacija Porina

1/15

- Doista mi je stalo da budem dobar suprug i otac. S obitelji provodim jutra te svaku večer, ako nemam koncert. Sinu ne pjevam uspavanke, nego mu pustim Mozarta i Harryja Belafontea, a za moje pjesme je još premalen. Premda uživam u  ulozi oca, Anđela i ja za sada ne razmišljamo o drugom djetetu jer s Petrom imamo toliko posla da se ne sjećam kad sam zadnji put pogledao neki film - ispričao je u intervju za Gloriju. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 8

KO
komunikolog
17:36 24.02.2020.

Ipak su masoni?

Avatar kreator63
kreator63
17:22 24.02.2020.

To vam je kada vas u ruke uzme utjecajni Huljić... Ne znate pjevati a ni repati kao što ne zna ni Vojko (budimo iskreni) i dobijete tri Porina... Treba oformiti i glazbenu policiju da uvede reda u hrvatsku glazbu.

VL
vlada1
19:43 24.02.2020.

Glava mu je čelava,drobina mu dlakava a kraj njega avion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije