Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretan

Voja Brajović postao djed, dobio je unuku Ines

Voja Brajovic
Foto: Pixsell
1/3
22.11.2016.
u 09:59

Glumac kaže da se njegova kći Iskra i njezina malena odlično osjećaju, a njemu je drago što je postao djed.

Glumac Voja Brajović, kojeg trenutačno gledamo i u HRT-ovoj seriji "Crno-bijeli svijet" postao je djed, javlja Blic. Njegova kći Iskra rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug Siniša Babić dali ime Ines. Glumac je presretan što je postao djed i kaže da se mama i beba odlično osjećaju, a na pitanje kako mu se sviđa ime koje je dobila njegova unuka, odgovorio je:

– Ma što se meni ima sviđati ili ne, ime su oni odabrali. Ima jedna stvar, kad me već pitate kako se osjećam sada kao djed, koju volim i drugima citirati kada dobiju unuke, a to je iz pripovijetke Maksima Gorkoga po kojoj je sniman film "Cigani lete u nebo", u kojoj taj stari kaže: "Naša djeca su naše posljednje igračke, a naša unučad naša su prva djeca".

Glumac, osim kćeri Iskre, ima i sina Vukotu i sina Relju. 

>>Ne postoji veća droga za zaglupljivanje ljudi od vlasti

 

#InesBabić ❤ #ljubav ❤ 20.11, 3.20h, 49cm, 2900gr ❤

A photo posted by Iskra Brajovic Babic (@iskra.brajovic.babic) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije