Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASSI AZAR

Voditelju Eurosonga suprug čestitao strastvenim poljupcem

Assi i Albert
Foto: Instagram
1/3
20.05.2019.
u 12:04

Njihov strastveni poljubac uhvatile su kamere, a Albert jer fotografiju podijelio na Instagramu.  – Uvijek sam ti podrška. Zakucao si dušo – napisao je Albert pokraj fotografije.

Assi Azar, jedan od voditelja ovogodišnjeg Eurosonga, odlično je odvodio ovogodišnji spektakl u Tel Avivu, a posebno ponosan bio je njegov suprug Albert Escolà Benet, koji mu je čestitao u backstageu. Njihov strastveni poljubac uhvatile su kamere, a Albert jer fotografiju podijelio na Instagramu. 

– Uvijek sam ti podrška. Zakucao si dušo – napisao je Albert pokraj fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always here, to support you! 😘 You nailed babe 👌🏻 pic by @shovalxxx

A post shared by Albert Escola Benet 😘 (@albertescola) on

Assi je jedna od prvih osoba u Izraelu koja je javno priznala da je gay 2005. godine, a o svom "izlasku iz ormara" snimio je i dokumentarni film naziva: "Mama i tata, imam vam nešto reći". S Albertom je u braku od 2016. godine, a u Izraelu je poznat po borbi za prava LGBT zajednice. Već ranije objavio je kako će svoj honorar od vođenja Eurosonga uplatiti organizaciji “Israeli Gay Youth”.

Pogledajte video: Večernjakov kritičar Hrvoje Horvat o nastupu Roka Blaževića

Ključne riječi

Komentara 28

YI
yoca iz amsterdama
12:19 20.05.2019.

Prekrasno..... tako će i Grubnić poljubiti Mudrinića kad osvoji 1. mjesto u plesu sa zvijezdama.

MO
moškov
12:10 20.05.2019.

Bas ih je lijepo vidjeti.. Jadne li.im majke .

Avatar @proma-trač
@proma-trač
13:58 20.05.2019.

Propagiranje svih vrsta perverzija, Večernjem je jedina nada i mogućnost da im list ne propadne. Sponzori i nalogodavci iz sjene odrješuju kesu i masno plaćaju. Ali sreća naša što smo "zaostali" najmanje 50 g. za "naprednim" svijetom pa to nema gotovo nikakvog učinka kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije