Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan prizor

Voditeljica usred emisije pokazala donje rublje, a ovo je razlog

Foto: Youtube Screenshot
1/5
03.11.2017.
u 11:05

Rumunjska televizijska voditeljica Ilinca Vandici bila je uvjerena da joj se pauk zavukao u gaćice i usred emisije podigla je haljinu i pokušala ga otjerati...

Rumunjska televizijska voditeljica Ilinca Vandici doživjela je malu nezgodu tijekom emisije uživo.

Naime, uvjerena da joj se pauk zavukao pod haljinu, voditeljica je u jednom trenutku počela podizati haljinu pokušavajući skinuti pauka i pokazala je pri tome donje rublje. 

Bila je uvjerena da joj je pauk u gaćicama i dok ga je pokušavala otjerati, kamera je sve to snimala, a u pomoć joj je priskočio i netko od gostiju emisije. 

Snimka je ubrzo osvanula i na YouTubeu i ima više od 40 tisuća pregleda. Ilinci je popularnost porasla i na Instagramu ima 311 tisuća pratitelja. 

Komentara 2

AR
Artukovic
11:56 03.11.2017.

Htjela je samo pokazati da joj se dole vec paucina nakupila...

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:05 03.11.2017.

Ženska domišljatost u pronalaženju razloga za pokazivanje dupeta cijelom svijetu u svrhu dizanja vlastitog rejtinga više nema granica....Svačega ćemo se mi još nagledati od njih ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije