Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posveta

Voditeljica se oprostila od Bandića i poručila: Nikada nisam izdala ljude koji su bili uz mene, pa neću ni sada

Foto: instagram
1/4
01.03.2021.
u 11:58

– Šefe hvala ti na svemu, hvala na rečenici: “Mala, uz roditelje, ja sam tu!" Odmori se, šefe, zaslužio si! – poučila je Hana Tabaković Baksa.

Od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji je preminuo u 66. godini dirljivom posvetom oprostila se i voditeljica Hana Tabaković Baksa. Uz zajedničku fotografiju s Bandićem napisala je kako su im se zadnjih 16 godina životi ispreplitali. 

"Nestvarno i nerealno! Dragi moj gradonačelniče, šefe i prijatelju, počivaj u miru Božjem. Probudila sam se i gradu u kojem nema više Milana Bandića. Mnogi od vas nisu ga znali osobno, bio je čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći. Zadnjih 16 godina životi su nam se ispreplitali, ja novinarka, on gradonačelnik. Tijekom vremena milijun je terena iza nas. Slavili smo zajedno od rođendana, obljetnica pa i zadnje – mog vjenčanja. Šefe, hvala ti na svemu, hvala na rečenici : 'Mala, uz roditelje, ja sam tu!’ Odmori se, šefe, zaslužio si! Brišite me s lista kome ne odgovara, nikada nisam izdala ljude koji su bili uz mene, pa neću ni sada!" napisala je televizijska voditeljica.

Podsjetimo, Milan Bandić preminuo je nakon što je u subotu u kasnim večernjim satima doživio infarkt u kući svog prijatelja Sergeja kod kojeg je bio na večeri i druženju. Dr. Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca, bio je s njim na večeri i pokušao ga je reanimirati, ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali nažalost Bandiću nije bilo spasa. 

 

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
14:14 01.03.2021.

Voditeljica???Kaj to ova vodi?

HR
Hrabraja
14:12 01.03.2021.

Voditeljica, čega

SA
sargu123
14:21 01.03.2021.

Neka voditeljica istraži koliko je naše love taj krimos spiskao gradeći kapele i kapelice po hercegovini!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije