Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smeta radikalistima

Voditeljica dobila prijetnje smrću zbog fotografija koje je objavila s ljetovanja na Hvaru

Saira Khan
Foto: Instagram
22.08.2017.
u 15:45

Britanska voditeljica Saira Khan (47) dobila je prijetnje smrću zbog objave fotografija s ljetovanja na Hvaru, a na kojima pozira u kupaćem kostimu

Britanska voditeljica Saira Khan (47) dobila je prijetnje smrću zbog objave fotografija s ljetovanja na Hvaru, a na kojima pozira u kupaćem kostimu. 

Voditeljica je prvo objavila fotografiju na kojoj je odgovorila jednoj propovjednici Islama koja je ranije izjavila kako je grijeh kada žena čupa obrve. 

– Poljubi me u guzicu zaostali prapovijesni dinosauru – napisala je Saira Khan nakon čega je dobila prijeteću poruku. 

– Začepi gubicu. Ti nisi muslimanka i ne predstavljaš ništa što ima veze s islamom. Tvoji bijeli gospodari su ti dali sve što si htjela kao prodana reporterka. Ako cijeniš svoj život, odj... od islama – napisao joj je jedan pratitelj na Instagramu nakon čega ga je ona prijavila policiji. 

Komentara 24

US
USA
19:25 22.08.2017.

Sad zamislite sukob civilizacija u npr. Istanbulu gdje ulicama hodaju proeuropske turkinje u minicama svjesne sebe i svojih prava te turkinje u hidjabu koje tradicija odnosno strah od obitelji nametnut od malena tjera da budu ljudi nize vrste sa ogranicenim pravima. U ime cega? Vjere? I u ime cega bi covjek trebao postivati vjeru koja ljude cini ne slobodnim, vjere koja tjera covjeka da se cijele dane moli bogu i slavi njegovu velicinu, kao da bog sam po sebi nije velik pa mu treba klanjanje obicnog covjeka da bi bio zadovoljan. Uzas kad cijeli narodi zive u srednjem vijeku. Zato je ovo sukob civilzacija jer su oni tamo gdje je krscanstvo bilo prije puno stoljeca.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
17:10 22.08.2017.

di ti Islamisti zive u 18 stoljecu...ehheh

RO
roland
17:24 22.08.2017.

Roditelji su joj Mohammed i Hanifa, pakistanskog je porijekla, a njen život se ne uklapa u civilizacijsko naslijeđe islama. Klasičan sukob različitih civilizacijjskih svjetonazora, uz prijetnju smrću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije