Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škola tada i sad

Voditeljica objavila fotku iz '91. i poručila: 'Danas nitko neće poginuti od granate ili snajperskog metka'

Foto: Instagram
1/9
01.09.2020.
u 08:51

Točnije, objavila je fotografiju iz davne 1991. kada je i sama bila u školskim klupama, još iz vremena rata na našim prostorima te poručila kako je takvo stanje gore od ovog danas.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković povodom skorašnjeg početka školske godine oglasila se na svom Instagram profilu i komentirala mjere koje će biti obvezne zbog pandemije koronavirusa.

1/4

Točnije, objavila je fotografiju iz davne 1991. kada je i sama bila u školskim klupama, još iz vremena rata na našim prostorima te poručila kako je takvo stanje gore od ovog danas.

"Dragi školarci, ovo sam ja u prvom razredu osnovne, dok sam još uvijek imala bezbrižno djetinjstvo. Godinu kasnije učila sam tablicu množenja u podrumu, pod svjetlosti svijeća i tako četiri godine. Vi morate nositi maske i držati distancu, tako kažu. Nitko neće poginuti od gelera granate ili snajperskog metka. Korona je, mislim, manje opasna od te moje četiri godine osnovne škole", započela je.

Foto: Instagram screenshot

Dodala je kako ona u to vrijeme nije imala sendviče i sokove za odmor, već samo stare kekse u foliji te da su svi imali iste bilježnice i da nitko nije mogao ni zamisliti ruksake s poznatim likovima.

"I evo me danas! Živa sam! Imam hranu, vodu, struju, nove haljine i crtane filmove, ali nemam nešto puno vrjednije od toga. Nemam tatu da ga zagrlim i da mu kažem da me baš briga što nije imao novca da mi kupi čokoladu, nove bilježnice ili rozi ruksak. Dragi školarci, dragi roditelji, preživjeli smo puno, puno, puno gore stvari od korone pa će vaši i naši najmanji preživjeti i ovih par mjeseci", zaključila je Hana.

Komentara 7

CH
che9
11:19 01.09.2020.

dobro truplo i horse glava

Avatar Ena4444
Ena4444
02:49 02.09.2020.

A tek da vidite moju prijatljicu prije 30 godina, danas uspješna žena, divna djeca, sve naj !

PU
paul-umpe
12:24 01.09.2020.

ah ranio je dajiđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije