Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva

Voditeljica objavila 16 godina staru fotografiju i iznenadila izgledom: 'Pregorila sam sve solarije u gradu'

Foto: Instagram
1/5
24.04.2020.
u 09:39

Kako je sama napisala, tada je vrlo često odlazila u solarije.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić objavila je uspomenu iz davne 2004. godine kojom je sve iznenadila. Fotografija je, kako je napisala, snimljena na "najboljem privatnom derneku ikad".

1/7

Kako je sama napisala, tada je vrlo često odlazila u solarije.

"Pregorila sam sve solarije u gradu”, našalila se voditeljica.

U idućoj priči objasnila je o kakvom se tulumu radilo.

Foto: Instagram screenshot

"Inače, dernek je bio uz pozivnicu, u organizaciji ‘zlatne mladeži’. Sad mi je to smiješno, ali eto da napomenem. Dernek je bio u ogromnom, praznome stanu u centru grada s nekih 60 uzvanika. Imali smo šank, konobare, barmena, DJ-a i par fotića, no te slike su nestale. Sjećam se i ove plave haljine, kupila sam je baš za taj izlazak, pink sandale stigle iz Beograda. Vidim i frizeru se otišlo, a šminkala sam se sama kao sve djevojke tada. Sjećam se da su oni koji nisu bili pozvani mjesecima prepričavali dernek kao da su bili. Neka lijepa vremena, pitoma, neka lijepa i nevina mladost i rado je se sjećam", napisala je Hana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije