Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POSTOJI LIJEK

Voditeljica Nove TV o životnoj tragediji: 'Bolest je bila jača, morala sam kapitulirati'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
16.04.2020.
u 20:00

- Tri i pol godine trajala je borba s teškom bolešću - amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), za koju ne postoji lijek i od koje se moj otac razbolio. Polako se gasio, bio je nepokretan, izgubio je govor, nije mogao gutati. Nema gdje nisam bila s tatom kako bih mu pokušala pomoći - kazala je Romina

Romina Knežić, voditeljica Dnevnika TV, ovu je godinu počela obiteljskom tragedijom. Nakon duge i teške borbe preminuo joj je otac.

- Tri i pol godine trajala je borba s teškom bolešću - amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), za koju ne postoji lijek i od koje se moj otac razbolio. Polako se gasio, bio je nepokretan, izgubio je govor, nije mogao gutati. Nema gdje nisam bila s tatom kako bih mu pokušala pomoći. Tek kada je završio u invalidskim kolicima, dijagnosticiran mu je ALS - bolest od koje se pretvarate u drvo, a mozak besprijekorno radi. Inače, po prirodi sam jako tvrdoglava i uporna i bila sam sigurna da će se dogoditi neko čudo. Ipak, bolest je bila jača. Morala sam kapitulirati. Osjećala sam se kao da sam udarila u zid, brzinom od tristo kilometara na sat - kazala je Romina za magazin Glorija. 

1/7

Nakon gubitka oca Rominina majka Vilma stigla je iz Opatije u Zagreb kako bi bila uz kći i unuku Zoyu. Zbog pandemije koronavirusa majka je ostala s njima. Iako su svjesni opasnosti, Romini je, kako je kazala, najvažnije da su zajedno. 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
20:37 16.04.2020.

Ne razumijem kako poznate strefi strašna tragedija, a nas obične smrtni slučaj.

Avatar AGRAM
AGRAM
21:28 16.04.2020.

Dobro, a što je sa našim tregediijama. Nikom ništa.

Avatar Anonimus.
Anonimus.
21:46 16.04.2020.

Ipak joj svaka čast što se tako brinula za oca, mnoga djeca u Hrvatskoj to ne bi napravila , (riječ je o teškoj bolesti) , na stranu sad ona tvorevina za koju radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije