Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragično

Voditeljica nije ostavila oproštajno pismo: Roditelji i prijatelji u šoku!

Foto: Youtube Screenshot
1/4
13.11.2018.
u 11:34

Ćurčić je dva dana ranije u Beogradu snimila reklamu s bivšim nogometašem Ronaldinhom, te se pohvalila kako joj je to ostvarenje sna.

Zaštitno lice beogradskog noćnog života, manekenka Marija Ćurčić preminula je tragično u 26. godini.

Srpski mediji pišu da je uzrok smrti samoubojstvo. Marija nije ostavila oproštajno pismo. Ovaj događaj šokirao je manekenkine prijatelje i poslovne suradnike, ali i javnost. Ćurčić je dva dana ranije u Beogradu snimila reklamu s bivšim nogometašem Ronaldinhom, te se pohvalila kako joj je to ostvarenje sna.

 

 

Njezina prijateljica je napisala kako je Marija ukazala na to da je mentalno zdravlje tabu tema, te da podržavamo one koji plaćaju trenere da srede tijelo, a ogovaramo one koji plaćaju psihoterapeute da srede um i dušu. 

Marija se bavila manekenstvom od 16. godine, zaposlila se kao voditeljica na lokalnom MTV kanalu. Bila je rođena Beograđanka, podrijetlom iz afričke države Kongo.

Komentara 7

IO
ivan.oroz
13:37 13.11.2018.

A kada ćemo nešto doznati što se desilo u Beču ili Budimpešti oni su nam povijesno bliži od Beograda ?

Avatar patkovic
patkovic
12:16 13.11.2018.

a ko se slabije vidi , mama ili tata?

VI
Vito
11:43 13.11.2018.

te se pohvalila kako joj je to ostvarenje sna. ::: Nije li isto tako i "narodna izreka": Vidjeti Rim i umrijeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije