Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnula se

Voditeljica napala Hrvate: 'Smetali su im narodnjaci i Bosanci jer ne troše dovoljno'

Hana Hadžiavdagić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
29.05.2020.
u 09:42

Hana Hadžiavdagić Tabaković progovorila je o turističkoj sezoni, smatra da ljudi trebaju nešto naučiti iz pandemije, biti zahvalni na svemu što imaju.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić-Tabaković osvrnula se na svom Instagramu na stanje u turizmu u Hrvatskoj. 
“Smetali su galama i kaos na Hvaru, smetalo je partijanje do zore na Pagu, smetali su noćni klubovi i narodnjaci, smetali su festivali, nekima su smetali i Bosanci jer eto ne troše dovoljno… Sada svi mole Boga da bude upola tako. Možda zaista svi naučimo nešto nakon ove pandemije, a to je da budemo zahvalni na svemu što imamo i da se prestanemo žaliti. Sjetimo se one narodne: “Dabogda imao, pa nemao” napisala je u objavi na Instagram Storyju. 

Podsjetimo, Hana se nedavno obračunala s ljudima za koje kaže da zna da pišu protiv nje u Facebook grupama, a onda joj žele biti prijatelji.  "Nikada neću razumjeti ljude koji su toliki beskičmenjaci pa na profilima ili u grupama sheraju kojekakve stvari o meni, a uživo mi ližu guzicu... Ja kada nekoga 'ne mirišem' onda to pokažem toj osobi tako što 'dignem' pozdrav i napravim se da je ne vidim. S druge strane nemam potrebu tu osobu spominjati, tračati ili u najgorem slučaju izmišljati priče. Tko mi se ne dopada, za mene je duh, energija koja ne postoji... Molim vas, pokušajte da poradite na toj osobini licemjerja jer je to najgrozniji pečat koji možeš nositi na čelu. Budi svoj, dosljedan, iskren, stani iza svoje riječi i čuvaj obraz... U suprotnom si smijurija od čovjeka", napisala je influencerica koja je nedavno razbjesnila majke na društvenim mrežama. 

Komentara 18

ZV
Zvonko Velikokitić
10:29 29.05.2020.

velika je razlika između naših hrvata u bosni koji su zbog tite ostali u tuđoj državi i poturčenih balija kaošto je ova kojasenašla pametovati ničim izazvana

PA
Pahor
10:34 29.05.2020.

Nemamo dovoljno domacih prostitutki, nego trebamo znati i sto misle inozemne?

AN
antiekstremist
11:05 29.05.2020.

Eto mi vas ne volimo a vi nas obožavate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije