Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastanci su teški

Voditeljica iznenada donijela odluku o odlasku: Hvala za sjajne tri godine

Foto: Privatni album/MailOnline
1/6
09.05.2019.
u 21:45

Paola Valić Bekić odlučila je napustiti radio Laganini FM i priznala je kako joj nije bilo lako donijeti tu odluku.

Nekadašnja pjevačica Paola Valić Bekić prije nekoliko mjeseci vratila se svojoj velikoj ljubavi televiziji, a sada je donijela novu odluku o odlasku s radija Laganini FM na kojem je kao voditeljica radila zadnje tri godine.

- Hvala svim kolegama na sjajne tri godine; puno sam naučila ili puno ste me naučili, kako god...lijepo je bilo biti dio Laganini priče.  Slušamo se još do 15.5.- a onda, kuda koji, mili moji! - objavila je Paola na Instagramu.

 

 

U razgovoru za 100posto otkrila je kako je jedno radio na papiru, a drugo u praksi te dodala kako je puno toga naučila kroz tri godine i ovu odluku nije donijela lako.

- Uvijek su rastanci i sastanci teški i naporni, bez obzira tko ide ili gdje. Dugo sam razmišljala, vagala, preispitivala i sebe i druge;  i logično je bilo podvući crtu. Dozvolite mi da ostanem fer i detalje ne iznosim, jer nitko nema ništa od toga. Sve u svemu, idem mirna srca, nosim ljude koje volim sa sobom; slušate me do 15. svibnja, a onda slijedi kraj, odnosno, novi početak.... Ne brinem se -  Bog voli hrabre - rekla je Paola. 

Javnost je Paolu upoznala zahvaljujući showu Story Super Nova nakon kojeg je vodila glazbenu ljestvicu Music-charts, uslijedio je i showbiz magazin Red Carpet u kojem je radila na rubrici Zvjezdani šok.  Nakon toga neko vrijeme izbivala je iz javnosti i prošle godine smo je gledali kao natjecateljicu u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Pogledajte gdje su danas dance zvijezde 90-ih

 

Komentara 3

BE
beitsche
23:11 09.05.2019.

Tekst vrijedan Nobelove nagrade za Važnost i Produhovljenost stanovništva željnog istine .Kako ostati ravnodušan na ovako bitne informacije ..

Avatar Ronkalisa
Ronkalisa
02:02 10.05.2019.

Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top

AM
Amberarrington
06:37 10.05.2019.

Sada mogu jednostavno napraviti 7351 € na 8429 € tjedno radeci online od kuce. Prvi mjesec primio sam 32695 eura od kuce. Ovaj posao je online i vrlo je lako raditi u nepuno radno vrijeme ili puno radno vrijeme, cak i bez pOsebnog iskustva potrebnog za ovaj posao. Svatko sada može pristupiti ovom poslu i poceti zaradivati novac na internetu poput mene pa samo slijedite upute na ovom blogu .. >>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije