Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokleknula je

Voditeljica Dnevnika Nove TV konačno otvorila Instagram i pokazala svoju drugu stranu

20.05.2020.
u 14:24

Romina Knežić otvorila je svoj Instagram profil i podijelila neke privatne fotografije.

Voditeljica Dnevnika na Novoj TV Romina Knežić dugo je odolijevala profilu na Instagramu i sada ga je konačno otvorila i pokazala je kakva je privatno kada u blizini nema televizijskih kamera. Prva fotografija koju je podijelila sa svojim pratiteljima je ona s proslave njezinog 39. rođendana, a stavila je na ovu društvenu mrežu i fotografije s putovanja i poručila: Dosta je korone.

Romina je nedavno ispričala kako je iza nje težak period. Naime, prije tri mjeseca preminuo je njezin otac koji se tri i pol godine borio s teškom  bolesti - amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), za koju ne postoji lijek.

Foto: Instagram screenshot

- Polako se gasio, bio je nepokretan, izgubio je govor, nije mogao gutati. Nema gdje nisam bila s tatom kako bih mu pokušala pomoći. Tek kada je  završio u invalidskim kolicima, dijagnosticiran mu je ALS - bolest od koje se pretvarate u drvo, a  mozak besprijekorno radi. Inače, po prirodi sam jako tvrdoglava i uporna i bila sam sigurna da će se dogoditi neko čudo. Ipak, bolest je bila jača.- ispričala je Romina u intervju za Gloriju

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:38 20.05.2020.

Gledam ju često i maštam o odnosu sa njom. Izuzetno dobro djeluje pred kamerama. Ne znam što bih dalje rekao. Sve sam rekao. Ako kažem više, dobijam suspenziju.

DU
Deleted user
14:34 20.05.2020.

A ja bio "lud" dok ona nije otvorila profil na Instagramu,no sad mi je srce "na mjestu" !!!

BO
bolnaistina
17:28 20.05.2020.

Zar je postala puno pametnija što jekonačno otvorila, ono nešto. Bila je puno pametnija, no podlegla trendu. Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije