Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOGU SE SMIRITI

Voditelj Emmyja navukao bijes na sebe zbog nepromišljene šale: 'Odvratan si'

Foto: Youtube Screenshot
1/9
22.09.2020.
u 11:24

Jimmy Kimmel, popularni američki voditelj 72. dodjele Emmyja, razbjesnio je gledatelje zbog nepromišljene šale.

Nakon što su u ponedjeljak dodijeljene nagrade Emmy te se dojmovi još uvijek slažu, neslavno bi mogao proći voditelj ceremonije Jimmy Kimmel koji je zbog jedne nepromišljene šale navukao bijes mnogih gledatelja nakon proglašenja pobjednika u kategoriji varijetetskih showova, u kojoj je i on bio nominiran.

Nagradu je osvojio Englez John Oliver, a Kimmel mu je poručio u šali da će ga prijaviti Američkoj imigracijskoj i carinskoj službi. Čini se da mu sada to mnogi zamjeraju i ne mogu oprostiti, a uvrede na Twitteru počele su se nizati. 

"Jimmy Kimmel je oglušio i postao neosjetljiv? Umm?", "Zbilja radimo šale na račun deportacije u 2020. godini", "Jimmy, ta ICE (Imigracijska i carinska služba op.a.) šala je ogromno NE. Odvratan si", "Šale o prijavljivanju ljudi koji nisu rođeni u Americi brutalnom ICE-u nije smiješno", samo su neki od komentara koji kolaju Twitterom razbješnjelih gledatelja.

Da stvar bude gora, američki ICE našao se na meti oštrih kritika nakon što su osvanule optužbe o nesavjesnom medicinskom postupanju prema migrantkinjama, a cijeli slučaj još čeka epilog.

1/8

Podsjetimo, najveće iznenađenje večeri bila je dodjela nagrade za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji, 24-godišnjoj Zendayi, koja je u HBO-ovoj "Euforiji" glumila tinejdžerku ovisnicu. Favoritkinje su bile Laura Linney ("Ozark") i Jennifer Aniston ("Jutarnji šou").  Prihvaćajući nagradu, iskazala je duboko poštovanje sutkinji američkog Vrhovnog suda Ruth Rader Ginsburg koja je umrla prošlog tjedna i potaknula gledatelje da se registriraju kako bi mogli glasati na predsjedničkim izborima.

 "Schitt's Creek", neočekivani hit male televizijske mreže Pop TV o bogatoj obitelji koja je prisiljena živjeti u derutnom motelu, osvojio je najviše nagrada, devet, uključujući nagradu za najbolju komičnu seriju i onu za glumu, a nagrade su dodijeljene kanadskim zvijezdama Catherine O'Hara, Eugeneu Levyju, Danielu Levyju i Annie Murphy.

1/4

Zbog pandemije nije bilo crvenog tepiha ni publike, a dodjela se emitirala uživo na ABC-ju. Producenti su poslali setove s kamerama i mikrofonima svim nominiranima, rasutima širom svijeta, a oni su sami birali kada će ih i gdje publika vidjeti. "Čini se frivolno i nepotrebno raditi ovakve stvari u vrijeme pandemije", kazao je voditelj dodjele Jimmy Kimmel. "Ovo večeras nije važno, neće zaustaviti COVID, ni ugasiti požare, ali je zabavno, a zabava nam sada treba", poručio je Kimmel.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije