Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnik Večernjakove ruže

Voditelj Dnevnika Nove TV nije krio uzbuđenje nakon pobjede: 'Ispunio se još jedan dječački san, hvala svima!'

Foto: Nova TV, Emica Elvedji/Pixsell
1/8
19.03.2022.
u 09:37

Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine preuzela je Valentina Baus, dok je njezin kolega Dino Goleš okupljene je pozdravio preko video poziva, a odmah nakon dodjele sreću nije krio niti na društvenim mrežama.

Sinoć je u zagrebačkom HNK održana 28. dodjela najvažnije medijske nagrade Večernjakove ruže, a među dobitnicima našao se i novi voditeljski dvojac Nove TV, Dino Goleš i Valentina Baus koji su slavili u kategoriji Novo lice godine.

Ružu je u njihovo ime preuzela Valentina koja se potom zahvalila nadređenima na Novoj TV na pruženoj prilici, a potom je emotivnu posvetu uputila i onima koji su najviše vjerovali u njih. - Ovu ružu želim posvetiti svojim roditeljima i Dininim roditeljima, bili ste uz nas tu, nadam se da smo vas učinili ponosnima - kazala je Valentina koja se na pozornici HNK pojavila sama, no njezin kolega okupljene je pozdravio preko video poziva, a odmah nakon dodjele sreću nije krio niti na društvenim mrežama.

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruza. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

-Ispunio se još jedan dječački san. 🌹 VEČERNJAKOVA RUŽA 🌹 je u "džepu"! Kad kao klinac koji sanja o karijeri u medijima ideš u taj svijet potajno razmišljaš i o ovom ostvarenju. I tad i sad misli o zahvalama prilično su iste. Najprije hvala Novoj TV Kseniji Kardum na prilici koju smo, čini se, uspjeli opravdati. Hvala Valentina Baus što je najbolja kolegica s kojom svaki Dnevnik koliko god bio izazovan na van izgleda prirodno i jednostavno. Hvala urednicima koji su iskoristili naš potencijal i hvala svim kolegama koji nam daju podršku.

E sad, kad se maknemo iz redakcije treba zahvaliti i najbližima iz privatnog spektra jer on ovim poslom itekako trpi. Hvala mojoj supruzi Nini Slišković Goleš što ima razumijevanja što posao na televiziji nema radno vrijeme. Hvala mom sinu koji me čini boljom osobom i kojem želim pokazati da se snovi mogu ostvariti. Ovo je za tebe! Hvala mojim roditeljima koji su od prvog dana podrška i kad je išlo najbolje, ali i kad je bilo daleko od toga. Hvala i mojem malom društvu prijatelja koji su svaki moj korak napredovanja uvijek bili tu kao najvatreniji navijači, znate koji ste!

I za kraj hvala i profesorici Teni Perišin koja me naučila prve televizijske korake na fakultetu i koja mi je u trenutku dok mi se sav ovaj svijet činio nedostižnim rekla - "Ti to možeš, samo ne odustaj i budi svoj." Eto, stvarno mogu. Hvala svima ♥️ - napisao je Dino u emotivnoj objavi ispod koje su se počele nizati čestitke.

Podsjetimo, Dino i Valentina nominaciju za Večernjakovu ružu dobili su zbog angažmana u Dnevniku Nove TV. Nakon što su se tijekom više od desetljeća u Dnevniku Nove TV izmjenjivali dobro poznati i uigrani voditeljski parovi Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knezić i Petar Pereža, u prosincu 2021. došlo je vrijeme za osvježenje. Za voditeljski stol sjeo je novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš. Ovaj mladi, talentirani i perspektivni voditeljski par unio je novu energiju u najgledanije dnevne informativne minute i izazvao brojne pozitivne reakcije i pohvale gledatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Goleš (@dinogoles)

Ključne riječi

Komentara 1

NN
novo nenormalni
14:02 19.03.2022.

Kome nije san u djetinjstvu dobiti večernjakovu ružu ne izrasta u normalnog čovjeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije