Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Vodila je prvi Big Brother, glumila u 'Bitangama i princezama', a onda nestala s TV-a

Foto: Youtube screenshot
1/7
17.01.2021.
u 17:00

Glumica je od 2007. potpuno posvećena kazališnom angažmanu kada je postala stalna članica glumačkog ansambla 'Gradskog kazališta Trešnja'.

Nagrađivana hrvatska akademska glumica, Daria Knez Rukavina ne pojavljuje se više često na malim ekranima. Mnogi je se sjećaju iz  domaćih serija 'Bitange i princeze', 'Dobre namjere', 'Bumerang', 'Leti, leti', 'Provodi i sprovodi', 'Počivali u miru',  a vodila je i prvu sezonu hrvatskog Big Brothera.

Glumica je od 2007. potpuno posvećena kazališnom angažmanu kada je postala stalna članica glumačkog ansambla 'Gradskog kazališta Trešnja'. Kako danas izgleda možete pogledati OVDJE

Naime, najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima. Daria ne govori često o privatnom životu, ali poznato je da je godinama bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom. Ipak, veza nije opstala, a ona se zaljubila u redatelja Tomislava Rukavinu za vrijeme snimanja serije 'Bumerang', te se za njega tajno udala.  O svadbi nisu obavijestili ni najbliže prijatelje, samo su im poslali poruku nakon sklapanja braka. Postali su roditelji dvije djevojčice kojima žele prenijeti ljubav prema umjetnosti.

 

 

Komentara 6

Avatar pmakovic
pmakovic
08:13 18.01.2021.

Autor članka ne gleda dječji program, budući da je g. Knez Rukavina jedna od četiri voditelja emisije Juhuhu na HRTu.

PO
poluprovokator
23:59 17.01.2021.

Ba je i ostala zgodna i simpaticna pozitivka.

DU
Deleted user
17:36 17.01.2021.

preslatka je bila ko cura,sad je samo simpa,al tak je to,svi smo stariji i manje privlačni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije