Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Vodila je prvi Big Brother, glumila u 'Bitangama i princezama', a onda nestala s TV-a

Foto: Youtube Screenshot
1/4
06.07.2019.
u 08:00

Daria ne govori često o privatnom životu, ali poznato je da je godinama bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom.

Daria Knez Rukavina, nagrađivana hrvatska akademska glumica ne pojavljuje se više često na malim ekranima.

Mnogi je se sjećaju iz  domaćih serija 'Bitange i princeze', 'Dobre namjere', 'Bumerang', 'Leti, leti', 'Provodi i sprovodi', 'Počivali u miru',  a vodila je i prvu sezonu hrvatskog Big Brothera. Glumica je od 2007. potpuno posvećena kazališnom angažmanu kada je postala stalna članica glumačkog ansambla 'Gradskog kazališta Trešnja'.

Naime, najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima.

Daria ne govori često o privatnom životu, ali poznato je da je godinama bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom. Ipak, veza nije opstala, a ona se zaljubila u redatelja Tomislava Rukavinu za vrijeme snimanja serije 'Bumerang', te se za njega tajno udala. 

O svadbi nisu obavijestili ni najbliže prijatelje, samo su im poslali poruku nakon sklapanja braka. Postali su roditelji dvije djevojčice kojima žele prenijeti ljubav prema umjetnosti.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

 

Komentara 4

ZE
zelenakrava
15:37 06.07.2019.

Autor članka navodi Bitange i princeze (glumila u jednoj epizodi), Provodi i sprovodi(jedna epizoda). a seriju Kazalište u kući gdje je glumila u 28 epizoda uopće ne spominje. Izgleda da se Darije gledatelji sjećaju a onaj koji piše tekst o tome uopće je se izgleda ne sjeća.

BO
Bojans
14:05 06.07.2019.

Pa ti budi u vezi sa glumicom i pošalji je na snimanje ne buš ni znal da se udala.

MI
midea
11:14 11.07.2019.

sexy cura ,boli glava !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije