Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studij u Torontu

Vlatka se pohvalila ocjenama i poslala poruku zlim komentatorima

Vlatka Pokos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
22.05.2018.
u 08:51

Pjevačica i voditeljica na Instagramu je objavila svoje studentske ocjene i posvetila ih je svim polupismenim piscima zlih komentara.

Vlatka Pokos zadnjih godinu dana živi u Torontu, gdje je upisala Fakultet za oglašavanje i marketinšku komunikaciju, a naša voditeljica i pjevačica uz studij i radi.

Zaposlena je u jednoj agenciji za nekretnine. Na Instagramu je objavila listu svojih ocjena i pohvalila se uspjehom i napisala poruku svim zlim komentatorima.

 

 

– Moje ocjene. I to uz rad. Posvećujem ih svim polupismenim "piscima" zlih komentara na portalima društvenih mreža! Poručujem im da ulože malo truda i vremena u vlastito obrazovanje. Možda im pomogne da postanu malo manje glupi i zli – napisala je Vlatka.

Vlatka Pokos
1/18
Ključne riječi

Komentara 16

BU
Budak
09:03 22.05.2018.

Prestanite se rugati ženi sa posebnim potrebama. To je neukusno. Prvo su je zbog mentalne zaostalosti seksualno iskorištavali a sad ju javno ismijavaju umjesto da je pohvale kakav je lijepi avion od papira napravila u svojoj ustanovi.

Avatar anlaser
anlaser
09:36 22.05.2018.

Čak i Ava Karabatković ima bolje ocjene a puno je mlađa. Vas dvije bi mogle osnovati MENSU hrvatskih plavuša.

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
10:00 22.05.2018.

I ona je svoje odprdila, stara kokoš ode u zaborav!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije