Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislila se

Vlatka Pokos uzdizala Milanovića, a sada ga napada: 'Kako ostati ravnodušan i apolitičan na ovo?'

Foto: Milan Sabic/Pixsell, Instagram
1/9
01.10.2020.
u 18:39

- Moram izraziti ogromno razočarenje ponašanjem i rječnikom predsjednika Milanovića, koji je u posljednjih nekoliko dana pokazao najgoru stranu svoga karaktera i naravi, unoseći u javni prostor najnižu razinu komunikacije, neprihvatljivu bilo kojem pristojnom čovjeku - poručila je Pokos.

Iako već godinama živi i radi u Kanadi Vlatka Pokos ne prestaje s komentiranje dnevno-političkih događaja u Hrvatskoj. Svoju posljednju objavu na Instagramu posvetila je predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je proteklih dana goruća tema na društvenim mrežama. Svi se osjećaju prozvanim komentirati njegovo ponašanje, baš kao i bivša TV voditeljica koja je  Milanovićevo ponašanje usporedila je s onim bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Pokos ne krije koliko ju je Milanović, koji je donedavno bio njezin favorit, razočarao.

1/10

"Kako ostati ravnodušan i apolitičan gledajući ovu strašnu korupciju i lopovluk koja rastače Hrvatsku i isključivi je krivac za njeno zaostajanje u razvoju, unatoč ogromnom potencijalu.Moram izraziti ogromno razočarenje ponašanjem i rječnikom predsjednika Milanovića, koji je u posljednjih nekoliko dana pokazao najgoru stranu svoga karaktera i naravi, unoseći u javni prostor najnižu razinu komunikacije, neprihvatljivu bilo kojem pristojnom čovjeku. Pritom njegova poruka ostaje potpuno izgubljena u luđačkim monolozima bez smisla. Vrhunac njegovog medijskog divljanja je primitivno vrijeđanje dviju zastupnica u Hrvatskom Saboru", započela je Vlatka.

"Strašno je što ljudi koji obnašaju javne dužnosti zaboravljaju da svojim ponašanjem sramote i ponižavaju instituciju koju predstavljaju. Zaboravila je to KGK, a čini se da zaboravlja i Zoran Milanović. Doista je nepojmljivo da čovjek u ozbiljnim godinama nema nimalo samokontrole. Strašno je što si predsjednik države dozvoljava odlaske u opskurne klubove skupa s ministrima aktualne Hrvatske Vlade. Gdje se uživa u prizemnim zadovoljstvima, alkoholu i “hostesama”, prijateljujući s čovjekom koji koristi državno poduzeće i novac hrvatskih poreznih obveznika, poput svoje male prčije", poručila je.

"Kao i mnoge prije njega, stigla ga je vlastita pohlepa i nezajažljivost. U normalnoj državi, ovi "nevini" ministri bi odmah i bez zadrške dali ostavku! Jer svima nam je jasno da se nitko, pa ni Kovačević, nije obogatio od plaće, ma koliko visoka ona bila. Smatram krajnje neukusnim i degutantnim, ponašanje hrvatskih medija koji na prilično benevolentan način prate zbivanja oko Josipe Rimac, koja se ponaša poput neke pravednice i pobjednice iako je odavno trebala biti kaznjena zbog malverzacija i lopovluka kojima se bavi kroz čitavu svoju političku karijeru. Najstrašnije je to što takve bijedne, nemoralne spodobe, uživaju plodove nakaradnih zakona i pravila koje su uhljebi skrojili za sebe, i uživaju u novcu hrvatskih poreznih obveznika još godinu dana nakon što su pod istragom za ozbiljna kriminalna djela", zaključila je Pokos koja je  zaključala komentare ispod ove objave.

Iako ne krije koliko je razočarana postupcima aktualnog predsjednika Milanovića upravo je njemu dala javnu podršku u intervjuu koji je dala za Večernji list krajem prošle godine. - Nisam vjerna ni jednoj stranci ni opciji, već ljude gledam individualno. Milanović se jedini nametnuo iz opcije lijevog centra nasuprot Kolinde i još veće opasnosti Miroslava Škore koji je tipični produkt političkog klijentelizma. Milanovića možete voljeti ili ne, ali on ima karizmu. Po mnogočemu urbana i progresivna osoba. Ima glasačku bazu SDP-a i smatram da je on trenutačno najbolja opcija i da nije opasan - govorila je tada Pokos koja se sada očito predomislila.

 

Komentara 4

BE
bezvrijedanyugodinar
18:53 01.10.2020.

Još smo samo trebali mišljenje od nje

PS
popevke sAm slagal
19:16 01.10.2020.

Ona je autoritet jedino na temu preljuba . Zašto piše o temi koju ne razumije pa se sirota pogubi?

ZA
zadar1
19:08 01.10.2020.

vlatka nebitna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije