Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi u Kanadi

Vlatka Pokos se vraća u Hrvatsku, a ovo je povod njenog povratka

Vlatka Pokos
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/13
24.05.2019.
u 14:58

Pokos će 1. lipnja u Poreču voditi svjetski izbor za Miss turizma na kojem se za titulu najljepše natječe 40 djevojaka iz cijelog svijeta.

Domaćin ovogodišnjeg svjetskog izbora za Miss turizma je Hrvatska, točnije Poreč u kojem će se 1. lipnja održati ovaj izbor na kojem sudjeluju ljepotice iz cijelog svijeta.

Četrdeset  ljepotica iz  Australije, Belgije, Benina, Bosne i Hercegovine, Brazila, Kameruna, Kolumbije, Hrvatske, Češke, Finske, Njemačke, Gruzije, Gane, Velike Britanije, Guadeloupe, Indije, Indonezije, Italije, Japana, Kazakhstana, Kyrgyzstana, Mongolije, Nepala, Novog Zelanda, Nigerije , Sjevernog Cipra, Paname, Perua, Filipina, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Južne Koreje, Španjolske, Tajvana, Ugande, Ukrajine i Venezuele već su stigle  u Hrvatsku predstaviti  sebe i  svoju zemlju.

Samo zbog Miss turizma iz Kanade u kojoj sada živi. u Hrvatsku će doći voditeljica Vlatka Pokos. Nedavno se svojim obožavateljima na Instagramu javila iz Meksika gdje uživa na odmoru.  Ana  Rucner,  Jacques  Houdek, Roko Blažević, Alka  Vujica i Sandi Cenov nastupit će u glazbenom dijelu. 

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Observer
Observer
15:38 24.05.2019.

Kako to? Vraca se u zemlju koju mrzi iz dna duse ?

GR
gragakarlovac
15:37 24.05.2019.

Kanada je stvarno dobra zemlja. Uzeli Vlatku i nisu trazili odstetu.

DU
Deleted user
15:37 24.05.2019.

Nije potrebno dolaziti. Ostani gdje jesi i ostani zauvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije